Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palama

sukienka na 18

Polecane posty

Gość drag0nfly
mysle ze jak najbardziej...a nie wolalabys czegos w kolorze? w koncu to nie zaloba ;P

Gość palama
Też się zastanawiałam właśnie czy ta sukienka nie jest zbyt "poważna". Tzn czy nadaje się na taką "wesołą" imprezę. Aczkolwiek akurat kupiłam ją rok temu i w szafie nie mam nic innego, a nie chciałabym wydawać pieniędzy na sukienkę którą założę raz czy dwa razy w roku. Jestem brunetką, więc w tej sukience wyglądam dość "czarno" :P Czy nie będę czasem wyglądała właśnie jak w żałobę?

Gość palama
pomóżcie....

Wydaje mi się zbyt poważna jak na taką imprezę chyba jednak lepiej postawić na coś luźniejszego. Jest bardzo elegancka i wydaje mi się ze żadne dodatki nie zmienią tego. Nie wierzę że nie masz niczego innego co by się nadawało. Nawet jeśli nie jest zbyt strojne lub imprezowe to podrasowane odpowiednimi dodatkami będzie ekstra. Banalny zestaw z rzeczy które większość z nas ma w szafie jeśli już uprzesz się ze nic się nie nadaje: 1. Bazowy top. Założę się że masz jakiś jednokolorowy top (na ramiączkach cienkich lub grubych z okrągłym dekoltem , kwadratowym łódką w szpic, bokserkę, cokolwiek) 2. Dobrze leżące dżinsy (nieważne czy to będą rurki, szwedy, boyfriendy coś w czym lubisz siebie i dobrze wyglądasz) 3.Szpilki ostatecznie płaskie niesportowe buty w kobiecym stylu Dobra to nic odkrywczego i raczej nudny zestaw całą magie robią tu dodatki włącznie z butami. Przypinany kwiat zmieni zwykły top w ciekawy, do tego kopertówka która przyciąga wzrok faktura, kolorem, wykonaniem pasujące do tego buty i duże kolczyki i bransoletka i gotowe. Ostry wygląd zapewnią ćwieki i dżety. Pasek z ćwiekami, ostra torebka, biżuteria z skóry itd. W stylu retro opaska w groszki odpowiednia fryzura, torebka i buty w takim stylu. duży w wisiorek. Bardziej elegancko i wyraziście będzie gdy dołożysz ozdobną torebkę puzderko w stylu mcqueen'owskich, ozdobne barokowe kolczyki i platformy. Kombinuj. Jeśli podobają ci się modne w tym roku neonowe kolory postaw na nie w dodatkach neonowe buty, torebka, pasek itp. Marynarski styl zapewnią paski, połączanie bieli, granatu i czerwieni w dodatkach. Leki romatyczny styl np. pastele lub piórka. Z sklepów gdzie znajdziesz ciekawe dodatki polecam h&m (tanio a duży wybór). Jeśli chcesz kupić niedrogą sukienkę to w h&m znajdziesz banalne proste bawełniane za 40 zł. Do tego tak samo dodaj ciekawe rzucające się w oczy dodatki a przyćmisz inne kreacje. Np nawet banalny strój stanie się wyjątkowy wraz z np. taką torebka: http://www.zeberka.pl/img/ela/2051.jpg http://z1.kowbojki.pl/kwbk213/65ee83a500015ac64b59a37a http://bi.gazeta.pl/im/3/7917/z7917433X.jpg Jeden wyrazisty dodatek a całość będzie powalająca nie ważne czy to będzie torebka czy buty czy pasek, naszyjnik, wisior, apaszka, szal, bransoletka kolczyki itp.

Gość palama
Tak, aczkolwiek ja preferuję bardzo klasyczny strój i wg mnie jeansy na 18 z rodziną kiepsko pasują.