Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamisa79

staczy n gone życie?

Polecane posty

Gość kamisa79

Pewnie zaraz tu się posypią złośliwości ale mam takie pytanie: czy wystarczy na godne życie Waszym zdaniem? Mamy z mężem dochodu 3500-4000zł. Jednak kupiliśmy dom i mamy kredyt. Spora cęść idzie na opłaty i kredyt. Do życia zostanie ok.1200-1500zł (tzn. na jedzenie, ubrania itd.). Mamy jedno półroczne dziecko. Ktoś żyje za tyle? Wystarcza Wam? Jest ok cy trzeba biedę klepać?

Gość kamisa79
przepraszam - w temacie miało być NA GODNE ŻYCIE

Gość bedziesz musiala
bedziesz musiala bardzo uwazac na wydatki, przezyc sie da ale nie licz na to, ze bedziesz mogla zaszalec

Gość to jest tak ....
w zaleznosci gdzie sie mieszka bo znam rodziny ktore zyja za 2 tys zl wraz z oplatami i nie bieduja a niektorzy zyja z 10 tys i im brak im masz wiecej tym wiecej wydajesz

Gość ja mam 1300zl i styka nam
gorzej jak przychodzi miesiac ze trza zaplacic OC i inne np nie planowane wydatki. Ale staram sie jeszcze cos odkladac przynajmniej po stowce. I wcale nie zyjemy biednie :)

Gość mam tak samo*
na podstawy ledwie starcza :( Cały czas z czegoś trzeba rezygnować, godnym życiem bym tego nie nazwała...

my mamy ok 5 tys. miesięcznie,ale żyjemy tylko z mojej pensji ponieważ resztę odkładamy na budowę domu, bo chcę uniknąć brania wielkiego kredytu, który spłacałabym 30 lat. Żyjemy 1700zł i starcza nam na normalne życie.

Gość kamisa79
no mieszkamy w mieście ale to nie Warszawa ;) ok. 10 000 mieszkańców. Staram się zawsze żeby była pełna lodówka ale nie szaleję i zwracam uwagę na to co kupuję...

my żyjemy skromnie, ale starcza nam na życie. naprawdę, da się.