Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę coś zmienić

Częstochowa - metamorfoza fryzury

Polecane posty

Gość muszę coś zmienić

gdzie? kogo polecacie? od wieków mam długie włosy, farbowane tylko celem odswieżenia koloru... muszę coś zmienić, a chciałabym, żeby to był ktoś kto nie tylko ma wizję (z którą ja potem sie będę męczyć) ale także słucha klienta (i rozumie np. to, że ktoś nie umie i nie lubi układania włosów po dwie godziny każdego poranka)

Kazda kobieta raz na jakiś czas potrzebuje metamorfozy, jeśli potrzebujesz zmienić swój wygląd i szukasz profesjonalisty, który ci w tym pomoże koniecznie odwiedź serwis www.naszauroda.pl/Fryzjer/Czestochowa/ Serwis skupia najlepszych fryzjerów, kosmetyczki i salony urody. Na www.naszauroda.pl/Fryzjer/Czestochowa/ znajdziesz najlepszych fachowców, którzy pomogą ci się odmienić

Gość gość
Ja jestem zadowolona z Salonu Piękności Motyl. Pracują bodajże trzy fryzjerki, ale każdą z nich mogę polecić. Po prostu wg mnie to najlepsze miejsce w Częstochowie na zabiegi fryzjerskie.

Gość gość
W Saloni Fryzur Metamorfoza pani Małgorzaty Szydzisz, wykonują wspaniałe zmiany fryzur. Istna rewolucja na włosach. Polecam, salon mieści się na ul. Mościckiego 7/41 w Częstochowie.

Gość gość
Potwierdzam wcześniejszą opinię. Pani Małgosia robi cuda na rzęsach, paznokciach i włosach. Szczególnie polecam keratynowe prostowanie włosów. Pani Gosia i ja polecamy również stronę salonu www.metamorfoza-salon.com.pl mają tam fajny dział historia fryzjerstwa, ciekawa sprawa.

Gość gość
Studio Urody Anna Gworys - wg mnie najlepszy salon fryzjerski w naszym mieście :)