Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ablababla

GDZIE NA KURS SZYCIA/KRAWIECTWA - KRAKÓW? POMOŻCIE ;)

Polecane posty

Gość ablababla

Hej, może tutaj ktos mi pomoże. Rzecz w tym że bradzo chciałabym iść na jakiś kurs podstaw krawiectwa i szycia, maszyne niby mam, chęci mam, kursów w necie czy w formie ksiązek jest całą masa, ale to nie to samo co kurs pod nadzorem kogoś kompetentnego. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć szkoły organizującej kursy czy szkolenia w tym zakresie. Czy w ogóle ktos z was słyszał o czymś takim? Z góry dzięki ;)

Gość ablababla
buuu chyba nitk nic nie wie ;(

Gość tinulinka
Podbijam temat bo również chciałabym się tego dowiedzieć. Naprawdę nikt nic nie wie?

w KSA jest 2-letnia specjalność projektowanie ubioru, ale to dość drogo wychodzi... może jeszcze w mdk-ach są kursy, ale tego nie jestem pewna na 100% i jak baaaardzo wam zależy, to możecie podzwonić po zakładach krawieckich, może przyjęliby was na praktyki. :)

Gość brzoza ze Smoleńska
jedyne kursy krawieckie w Krakowie, o jakich słyszałem, to Kursy zszywania rozprutych worków z juty. Ogłaszał je tu kiedyś ktoś z Krakowa.

Gość HMS..VRS...Petard
Zespołu Szkół Odzieżowych i Ekonomicznych im. Jana Matejki w Krakowie. Adres: ul. Bulwarowa 33 Wiem że organizują kursy krawiectwa

Gość tinulinka
Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

Gość gość
Są kursy w firmie GoWork.pl

Gość mara43
jesli jestes początkująca to najpierw sama się trochę poucz, poczytaj poradniki, poogladaj filmy na yt o szyciu. Nie wiem czy kurs to jest najlepsza opcja na poczatku. Ja zaczynałam od http://przepisnaszycie.pl/home

Gość Krawwcowa
Nie trac na razie pieniędzy. Zacznij od http://przepisnaszycie.pl/ - popróbuj sama, znajdziesz tam dużo porad i wskazówek jak zaczać. :)

Gość gość
Świetne metalowe dodatki krawieckie znajdziecie w Krawgors http://krawgors.pl/ M.in. guziki, klamry, piny i ćwieki - mają nietypowy asortyment, sporo pięknych rzeczy.

Gość gość
Szukasz ciekawej pracy ? Pomysłu na biznes? Chcesz rozwiną swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie możesz uzyskać cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykształcenia średniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do osób pracujących - możesz pogodzić pracę i edukację! Polecamy: elektryka, logistyka, usługi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemysłu mody itp. Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego biura a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, tel 883070678, 683070678, mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Gość adelina

ja pieniądze na kurs polecam przeznaczyć na dobrą maszynę do szycia a fajne porady można znaleźć na stronie Przepis na szycie gdzie krok po kroku jest wszystko opisane, ale poszukać filmików na YouTubie a jest ich tam pełno