Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZPOCZONAosa

Czy można kochac dwie osoby ?

Polecane posty

Gość ROZPOCZONAosa

Hej kochani, interesuje mnie czy można kochać dwie osoby? Dwoje mężczyzn?

Gość śmierć bezmózgom
DWÓCH mężczyzn, kretynko. "dwoje" używamy tylko wtedy jeśli jedno jest M a drugie K 😴

Gość bioloooggg
Jeśli kochasz dwie osoby, wybierz tą drugą. Gdybyś kochał pierwszą, nigdy nie zakochałbyś się w drugiej... by Johny Depp nie można kochać, ty jesteś jeszcze malutka, masz dopiero 18 lat, żaden z nich nie bedzie na powaznie twoim chlopakiem, zobaczysz

Gość ROZPOCZONAosa
mam 18 lat no co racja to racja, ale od 4 lat jestem w związku, niestety zdradziłam.. mój chłopak wiąże ze mną plany na przyszłość.. jestem lekko zagubiona w tym wszystkim....

Gość bioloooggg
masz 18 lat, ja 22 i wiem ze to sie nie uda w tym wieku co Twoim, nie ma szans, zwlaszcza ze zdradzilas, teraz juz bedzie tylko gorzej. Zerwij z nim

Gość ROZPOCZONAosa
może to wydawac sie smieszne, kocham go .. nie zasługuje na niego .. przez zdrade, chce mu o tym powiedziec ale okropnie sie boje.

Gość OneTwo
Skoro obaj mają korzyści ze znajomości z Tobą, to wszystko jest w porządku. Gorzej jakby któryś miał hifa.

Gość eee tam ...
do ksiazek kurrrrwa :D

Ile qurwa jeszcze tych kretyńskich tematów założysz?

Gość lampuuuucera
pewnie ja kocham nawet wiecej mame tate siostry brata.....

Gość 3xStarszy
Otóż, może się zdziwisz, ale można. I do tego każdą osobę nieco inaczej. I nie mówię to o miłości do dziecka czy rodziców. Ale sądząc po Twoim wieku to jest chyba o wiele za wcześnie, żebyś mogła tak to poczuć. Bo do tego trzeba z grubsza odczuwać różnicę pomiędzy przyjaźnią, fascynacją, przywiązaniem, przyzwyczajeniem, zoobowiązaniem, wspólnotą, pragnieniem, pożądaniem a nawet żądzą. Sądząc z tego jak ja to miałem 18 lat to to wszystko było trochę jednym i tym samym. I nie za bardzo mogłem odróżnić. A w Twoim wypadku najprawdopodobniej od 4 lat spotykasz się z chłopakiem i czujesz przywiązanie. On ma wobec Ciebie jakieś plany i czujesz zobowiązanie. Może już współżyjecie i może czujesz strach przed opinią otoczenia (co będą o mnie mówić jak teraz będę z innym). Do drugiego czujesz pociąg a może pożądanie. I pewnie jeszcze trochę innych uczuć czujesz. Nie dam Ci rady ale powiem Ci tak: - To, że jesteś z kimś 4 lata to nie znaczy nic, jeśli w sercu nie ma tego co nazywamy słowem na literę M. Zapomnij o tych 4 latach, jeśli tego tam nie ma i nie żałuj, bo mogłaś do tego dojść po 24 latach a wtedy będziesz miała prawdziwy problem; - To, że z kimś się całowałaś, to za mało, jeśli w sercu nie ma tego co nazywamy słowem na literę M. Zapomnij o tym jeśli tego nie ma i nie żałuj. - Jeśli nie wiesz co masz w sercu to zerwij z obydwoma i sobie to wszystko dobrze przemyśl. Może okaże się, że istnieje 3-cie opcja tylko albo jej nie spotkałaś, albo się nie domyślasz, że to ona. - Jakbyś była sporo starsza i doświadczona to powiedziałbym "zaproponuj trójkącik", ale to jeszcze nie dla Ciebie bo do tego trzeba dokładnie wiedzieć czego się chce i co można.

Gość ROZPOCZONAosa
Najgorsze jest to, gdyby nie ten drugi chłopak to nic by sie nie zmieniło, ale gdy on sie pojawił zaczynam troche inaczej patrzec na swiat, ale w sumie dzis wszytko co łączyło mnie z "tym drugi" dobiegło końca, było to cięższe niż myslałam dałam rade i pokonałam tzn. fascynacje do niego. Mam nadzieje ze wszystko sie ułoży, tylko też taki problem że codziennie widuje tego drugiego.. i staram sie to jakos ogarnąc