Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaona22

odczucia po odstawieniu tabletek anty

Polecane posty

polepszyly wam sie ? mam kolezanki ktore nie biora tabletek i dochodza zawsze a te ktore nie biora nie dochodza wcale i ja sie zastanawiam wlasnie czy nie rzucic tego swinstwa i przezucic sie na prezerwatywy

Tabletki mogą obniżać libido oraz zmniejszać naturalne nawilżenie w pochwie, ale jak odstawisz to nie licz na to, że nagle dostaniesz orgazmu, bo to nie zależy od tego czy się bierze tabletki czy nie. Ja nie zauważyłam żadnej różnicy w odczuciach.

dokładnie, każda kobieta jest inna... ja zauważyłam różnice i jest lepiej o 1000% jeśli chodzi o ...wszystko :) a na młe odczucia to są jeszcze rózne żele dla pań ;) zwiększające te właśnie :)

Gość kulomiotek
to nie takie proste napiszę na podstawie tego jak to jest u mojej żonki: -z jednej strony spada jej trochę libido i rzadziej ma ochotę na sex -poza tym przed samym okresem 2-3 dni potrafi ją boleć głowa i wtedy, to wiadomo z sexu nici, -nie ma problemu z nawilżeniem ... chociaż kiedyś przy tabletkach (teraz plastry) rzeczywiście było bardziej sucho, a może nie sucho tylko mniej wilgotno (śluz miał inną konsystencję) -za to jak sama mówi w gumce to nie to samo i odczucia są nieporównywalne na korzyść bez gumki ... o sobie nie wspomnę :) - nic nie zastąpi zdrowego zalania myszki ciepłym strumieniem spermy :) - w gumce po spuszczeniu z krzyża nie zabawisz zbyt długo w środku, bo zawartość może wypłynąć ...zresztą po co? i tak już nic więcej w tej samej kapocie nie zdziałasz - bez gumy przynajmniej u mnie, opada zdecydowanie wolniej, a jak się dalej powoli ruszam, to i trafi się, że tylko lekko zmięknę i praktycznie bez przerwy mogę zacząć kolejną jazdę :) A wpływ gumek na orgazm??? Nie zauważyłem, żeby była różnica. No chyba jedynie taka, że jak nie brała tabletek(plastrów) i pojechaliśmy tak na łyso bez zabezpieczenia, to zawsze stres jakiś był i fakt orgazmu nie było.

Gość htgt
mi wzrosło libio przy braniu tabletek miałam czesciejn ochote ale za to stałam sie nie do zycia płakałam wkurzałam sie byle czym , miąłam nerwice i przestałam brac teraz tez jest ok tylko troche mi sie po tym okres rozregulował

Gość jhkjhkjhk
Bez tabletek jest 100 razy lepiej i jest większa chęć na seks. Tyle, że mój były narzekał na prezerwatywy, ale na szczęście teraz mam innego faceta, który nie robi problemów.

Gość ja tez rzucilam te swinstwo
z namietnej temperamentnej kobiety stalam sie zmina kloda sex juz w koncowej fazie raz w miesiacu i to z musu czekalam az maz skonczy i bezcalam do poduchy bo nie chcialam a robilam to zeby maz chociaz z tego ochlapu sie ucieszyl oprocz zadnej checi wystapil tez BRAK WRAZLIWOSCI maz mogl mnie dotukac gilac ja nic nie czulam tak samo podczas tosunku odsstawilam tabletki i po miesiacu wszystko wrocilo do normy ochota na sex KILKA RAZY DZIENNIE a ja bardzo czula i wrazliwa wystarczy troche brzuszek poglaskad i juz orgazm a podczas stosunku to az kwicze i blagam meza zeby przestal bo mam dosc tych orgazmow jedyny minus powrot tlustych wlosow i syfy na buzi wieksze jak przed braniem tabletek