Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona00000000

pomóżcie - suknia

Polecane posty

Dziewczyny powiedzcie prosze jak to było na waszych przymairkach. Własnie dzwonilam do salony spytac sie kiedy bede miała pierwsza przymiarke. Pani powiedziała mi ze suknia bedzie juz uszyta do tej dlugosci obcasa co podałam czyli 8.5 a ja kupiłam buty na 10 cm. Dzwoniłam jeszcze wczesniej do nich ze bede miała wiekszy obcas, ale babka powiedziała mi zebym zadzwoniła jak bedzie wiecej niz 10,5. A teraz mi mowi ze moze byc mały problem. Boje sie strasznie ze bedzie za krotka :(:((:(:

up

dlaczego nikt mi nie pomorze? ja tu umieram ze strachu ze cos jest nie tak :(

Gość Amore MIoooo
Jakiego kroju jest suknia. Uwazam ze 2.5 cm różnicy nie będzie widać, a poza tym mozesz nie wytrzymac w butach na tak wysokim obcajsie jesli bedziesz tanczyc i zalozysz nizsze:)

no bede miala 1,5 cm róznicy. Kurwa okazae sie ze bede w zakrotkiej musiała isc. Suknia jest dopasowana w biodrach w rozszerzana na dole

Gość popopo
no i po co się żenisz facet i tak cię zdradzi za jakiś czas, urodzą się dzieci przestaniem być dla niego atrakcyjna pod każdym względem. Ale rozumiem że to kwestia tego (jak zresztą w 90%) żeby się pochwalić przed znajomymi że ktoś cię chciał :D

Gość Amore MIoooo
Wiec różnicy przy tym kroju widać nie będzie. Zresztą bez przesady na kamierze i zdjęciahc nie będzie widać, tańczyc wygodniej bo nie nadepnie nikt, można zmienić buty na wygodniejsze i lepiej za krótka sukienka niż nie uśmiechnięta, smutna panna młoda...

Napisze jak poszło w piatek bo moze sie do nich tam wybiore :D