Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z południa

urlop zdzieckiem - mamy doradzcie fajne miejsce

Polecane posty

Gość mama z południa

witam wybieram sie z 2 latka nad morze we wrzesniu czy mozecie polecic jakies fajne miejsce z noclegiem - gdzie w razie niepogody moge dziecku zorganizowac czas - bardzo dziekuje

Gość a moze cos doradze
a chcesz nad morze, czy nad jezioro, czy w góry?

Gość a moze cos doradze
w Polsce czy za granicą

Gość mama z południa
nad morze w tym roku Bałtyk , bardzo dziekuje

Gość mama z południa
gory mam na codzień jeziorko tez niedaleko wiec chetnie pojedziemy na pólnoc

Gość mama synka 21 miesiecy
W Polsce to radzilabym raczej te wieksze miejscowosci typu Miedzyzdroje, Swinoujscie, Trojmiasto, Kolobrzeg...bo tam zawsze cos ciekawego znajdziecie do roboty nawet w niepogode, jakies zoo, cyrk, kryty plac zabaw, wypozyczenie roweru i przejazdzka z pociecha w krzeselku...tego typu sprawy. Jesli zagranica to osobiscie polecam miejsa nad samym mozem (trzeba sparwdzic hotel) w Grecji, Hiszpanii,m Wloszech...obojetnie w sumie (byle w Europie), bo dla takiego maluszka pobyt na basenie hotelowym to kicha, gdzie zwykle sa kafle, a w najlepszym wypadku maly kawalek trawy. Plaza i piach - to jest to :) Dla mojego w kazdym razie pelnia szczecia :)

Gość mama synka 21 miesiecy
morzem* oczywiscie... Aa i dopiero zauwazylam, ze o PL pytalas. Sorki :)

Gość mama z południa
a jakies konkretne namiary na miejscowosc i nocleg - niestety nie znam dobrze naszego wybrzeza oczywiscie mozna poszperac na internecie ale czasem macie fajne sprawdzone miejsca do ktorych sie chetnie wraca i poleca

Gość wczasowiczka
Tylko "Sandra" w Pogorzelicy! Dosć droga w sezonie, ale dla rodzin z dziećmi- lepszego miejsca nie spotkałam! Sprawdz sobie na stronie internetowej ośrodka ile tam atrakcji i jak jest pięknie!

Gość eeee Pogorzelica to dziura
i nudy jakich malo! Sandra moze i jest ladna, ale dla emerytow i seniorow, nie dla dzieci :o Ale innego miejsca ci nie polece, bo nie znam...:(

Gość szery
Ja też nie,ale możesz sobie zerknąć tutaj- http://www.ideatur.pl/ poczytaj sobie opinie ludzi o konkretnych miejscach i wybierz to, które najbardziej ci spasuje, Ja z małym dzieckiem to wybrałabym się na Mazury ( Ostróda albo Olsztyn)