Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię zaliczać

Jak poznaję atrakcyjnego faceta to staram się go zaliczyć.

Polecane posty

Gość lubię zaliczać

Wszystko jedno czy to trener na siłowni, czy atrakcyjny kolega, czy facet poznany w jakimś klubie. Często mi się udaje osiągnąć cel. Wiadomo, że nie z każdym się udaje, bo niektórzy są już zakochani w innej i wtedy ciężej, ale w większości przypadków jest sukces. Może i to amoralne, ale tak mnie czasem ciągnie do zbliżenia, że sama nie mogę się powstrzymać. A wy kobietki jakie macie sukcesy w podrywach?

Gość lubię zaliczać
No dalej. Przyznać się kogo ostatnio miałyście. Ja ostatnio miałam jednego kolegę, którego bajerowałam od dwóch miesięcy. Zaprosiłam go do domu żeby niby pomógł mi z czymś przy komputerze. Ubrałam się do tego seksownie i stało się. :)

Gość X__X_X_X
tutaj nie lubimy dziwek 🖐️

Gość X Factor
Jestes pojebana.

Gość lubię zaliczać
A nazywajcie sobie to jak chcecie. Nawet nie wiecie ile można mieć satysfakcji.

Gość Racjonalistka!!!!!
nie wiem czy dziwka, jeśli Ci faceci sa zajęci to głupia szmata i dziwka, jak są wolni, to jej sprawa co robi ze swoim ciałem.

Gość zaliczątka
a ja tez lubie zaliczać facetów :) jest to moja słodka tajemnica :) i nikt by mnie o to nigdy nie podejrzewał, wszystko trzeba robic z glową, tyle w temacie

glowa???? aja myslalam ze to sie robi czyms innym;)

Gość takes care of itself
Każdy żyje na swój sposób jezeli nie zarywasz do mojego faceta to ok :P Ale tak poważnie zabezpieczasz sie tzn przed ciążą i czy pamiętasz o chorobach wenerycznych czy badasz się

Gość lubię zaliczać
A co wam do tego czy jest zajęty? Nie ja zdradzam tylko on. Jak nie chce to do niczego nie dojdzie mimo podrywu. Po za tym nie planuję żadnego "ukraść" na dłużej, bo zbyt cenię sobie wolność. Co do chorób to zawsze pamiętam o prezerwatywie.

Gość fvgdfgsdgt
Kiedyś jak jeszcze w Egipcie było bezpiecznie to dopiero się działo. Nie ma to jak piękna cynamonowa laseczka w męskich spodniach. :) Ale teraz niestety strach jechać, a Polak to nie taka egzotyka. :(

Gość fvgdfgsdgt
Prawiczku zalicza ten kto ma więcej osób na koncie. Możesz być pewien, że tylu ilu ja miałam to oni na pewno kobiet nie mieli.

fvgdfgsdgt Prawiczku zalicza ten kto ma więcej osób na koncie. Możesz być pewien, że tylu ilu ja miałam to oni na pewno kobiet nie mieli. No właśnie.

Gość OneTwo
Dobrze robisz. Takie kobiety też są potrzebne.

Gość fvgdfgsdgt
No widzisz prawiczku, a jednak się chwalisz. Nawet w nick to sobie wrzuciłeś, że jesteś prawiczkiem. Nie mam nic przeciwko prawiczkom. Też miałam kilku, a może więcej, bo nie każdego bierze na zwierzenia, a niektórzy byli słodko nieporadni. :)

Gość jatyononaono
I znowu stereotyp. Kobieta się puszcza, a facet zalicza, tak? Nie zgadzam się.! prawie równouprawnienie jest.

Gość jatyononaono
Do autorki: skąd taki pomysł? coś jest przyczyną takiego postępowania? ciekawość?

Gość fvgdfgsdgt
Ale nic nie zakładam co do tych innych, bo może to był zwykły brak doświadczenia, a prawiczkami nie byli.

Gość Mamy władzę, bo faceci
są niewolnikami swojego popędu. Wystarczy np. odpowiedni strój i gesty żeby facet jadł ci z ręki i zrobił wszystko co chcesz. Prawie każdy facet to taki pies na seks. Nie opanuje się jak go odpowiednio przycisnąć.

Gość Mamy władzę, bo faceci
Jak się wie jak to każdego faceta można odpowiednio wytresować. Lata wtedy za tobą jak mały szczeniak.

Gość jatyononaono
Zgadzam się. A to czy kobieta to wykorzysta (a facet skorzysta) zależy tylko i wyłącznie od niej samej... Broń z pewnością przydatna.

Gość do Prawiczek bez wiary
Każdemu wg tego jaki jest, a nie wg płci. Nie chodzi o wygodę.

Gość gość
Różne mam pomysły ale to tylko fantazje. Wyj****e mam już na takie głupoty.