Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość litościpomocy

poszukuję kogoś kto przebywa za granicą

Polecane posty

Gość litościpomocy

Potrzebuję nietypowej pomocy, nie mogę obejrzeć filmu na tej stronie http://www.channel4.com/programmes/jo-frost-extreme-parental-guidance/episode-guide/series-1/episode-1 wyświetla mi się "radosny" komunikat: the service is not currently in your area. jakoś bym przeżyła, ale potrzebne mi jest nazwisko mężczyzny przeprowadzającego eksperyment. Błagam może komuś uda się to obejrzeć i wpisać tu na forum imię i nazwisko tego faceta. Będę dozgoniie wdzięczna 🌼

Gość litościpomocy
dozgonnie - miało być :)

Gość KFGJFKGJFGJFGKJ
jaki eksperyment to link do programu wychowywaniu dzieci prowadzaca to JO FROST.

Gość litościpomocy
w tym programie przeprowadzony jest eksperyment na temat w jaki sposób gry koputerowe wpływają na dzieci :) Potrzebne mi jest nazwisko przeprowadzającego ten eksperyment Dzięki za zainteresowanie 🌼

Gość ano ciekawe ciekawe
moze o to Ci chodzi The effects of video game violence on physiological desensitization to real-life violence. That was carried out by Nicholas L. Carnegy of the Department of Psychology, Iowa State University. This was pusblished in the Journal of Experimental Social Psychology . 43, 489-496

Gość litościpomocy
W tym programie fecet nazywał się inaczej, niestety mam sklerozę :( Ale dzięki 🌼

Gość ano ciekawe ciekawe
to jest z tego programu wlasnie hmmmm a tam sie pokazuje to nazwisko czy je mowia czy jak? i w ktorym epizodzie, bo jest 6??

Gość ano ciekawe ciekawe
aha, widze po linku, ze to pewnie epizod 1 ....

Gość ano ciekawe ciekawe
teraz jestem w pracy i nie mam glosu w kompie, ale jak to sie pokazuje na ekranie to moge przejrzec , jak mowia jego nazwisko, to dopiero pod wieczor w domu bede mogla obejrzec na laptopie i cos pomoc

Gość litościpomocy
mówią, niestety mam czarną dziruę w łepetynie. Tak to pierwszy odcinek, mniej więcej w połowie pojawia się postać o którą mi chodzi :)

Gość ano ciekawe ciekawe
on sie tam faktycznie pojawia ??

Gość litościpomocy
Dzięki, dzięki :D Niech Ci Bozia w czym chcesz wynagrodzi :) do wieczora spokojnie wytrzymam🌼

Gość ano ciekawe ciekawe
no dobra, to wieczorem lukne w domu i napisze :)

Gość ano ciekawe ciekawe
czyzby to ten?? Dr Douglas Gentile

Gość litościpomocy
ekperyment jest pokazany-dzieciaki siedzą na dużej sali i grają w dwie różne gry komputerowe. Przeprowadzący rozmawia z dzieciakami ,więc "zjawia" się na ekranie nawet parę razy. Może Na "liście płac" go wymieniają? Z góry Ci ogromnie dziękuję :)

Gość litościpomocy
Boże, jesteś WIELKA. Dobry uczynek napewno został zapisany na Twoim koncie!!! Tak, o niego mi chodziło :D DZIĘKI,DZIĘKI, DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI, DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI KOCHAM CIĘ ;)

Gość ano ciekawe ciekawe
hahaha spoko, nie ma sprawy :) 🌻

Gość litościpomocy
ano ciekawe ciekawe > jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI 🌼 🌼 🌼 ❤️ 🌼🌼🌼 Bardzo mi to pomogło w pisaniu mojej pracy :)