Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana...

Jak postępować za zodiakalnym lwem?

Polecane posty

Gość Zdezorientowana...

Czy to są uparciuchy? Oczywiście mówimy o Panach Lwach :)

Gość nie nie ten typ
nie, uparty to baran. A lew jest miły i ciepły w obyciu. Lubi byc w centrum uwagi

Gość kwinetka
jesli bedziesz podtrzymywac swoją atrakcyjnosc z jednoczesnym dbaniem o to by był ciagle w centrum uwagi no to masz na niego patent :P

moj brat jest Lwem, pantoflarz okrutny...moja bratowa robi z nim co chce:), zgadzam sie z wypowiedzia wyzej, musisz starac sie byc zawsze atrakcyjna, Lew sie cieszy jak inni faceci zazdroszcza mu kobiety...

Gość nie nie ten typ
naprawdę drah? podaj przykład co z nim bratowa robi:D to miłe;) że jej się chce z nim cokolwiek robic;) to tacy trochę próżni..jak lubią się żoną chwalic:P

Gość nie nie ten typ
lubi komplementy..więc mów mu jakies głupoty:P że ma guziki fajne w kurtce;):D

co ona robi? ona nie robi w domu nic, moj brat zapieprza jak osiol a ona tylko kase na siebie wydaje, dzieci tez sie dla niej nie licza.On jako Lew broni jej jak przyslowiowy Lew i nie da bron Boze zlego slowa powiedziec.Ona nie pracuje, to moj brat umeczony wraca z pracy i jeszcze jej gotuje bo on jest zmeczona...chyba wydawaniem pieniedzy;) On zawsze zadbany ( sam musi o siebie dbac, bo ona nie ma nigdy czasu)...zaj*****cie inteligentny, jej rozum konczy sie na kolorze ,,rozowym"...jest moja bratowa juz baaaaardzo dlugo i bardzo sie lubimy...opisalam tylko co kobieta robi z Lwem :)

z tymi guzikami....dobre.... prawdopodobnie nalezy Lwy chwalic...i tu bardzo dziwna sytuacja, bo moja bratowa oficjalnie przy wszystkich poniza mojego brata a ten idiota nie reaguje.To jest facet za ktorymi kobiety ogladaja sie na ulicy...pachnacy, przystojny i bardzo inteligentny....i BARDZO GLUPI...jak widac:)

Gość nie nie ten typ
znam 2 lwy/i to się sprawdza. Ciepłe, miłe i rozmowne. Kobiety mniej, faceci barzo rozmowni. Na luzie. Lwice są inne trochę.

Gość za grzywe je
za grzywe!:P tak się postępuje

lew to troche wiekszy kotek, daj mu myszke do zabawy :D

Gość małamałam:)
dokladnie lubi byc w centrum uwagi, lubi robic duzo rzeczy naraz i niestety nie zawsze wszystkie doprowadza do konca, lubi dzieci, jest spokojny nie lubi sie klocic powie co ma do powiedzenia w tym temacie i natychmiast zapomina o sprawie, ma duzo zainteresowan, ma sklonnosci do ubarwiania niektorych historii, ale jest idealem i ze mna ma ciezko bo jestem jadowitym skorpionem :)

Gość Uwielbiam kafeterię
małamałam:) a powiedz ze swojej perspektywy jak się dogadujecie w związku, ja mam pewnego lwa na oku, sama jestem skorpionem ale z tego co czytam to taki układ ponoć jest niekorzystny dla obu stron bo jedno i drugie lubi dominować. A jak jest u was?

Gość Zdezorientowana...
Ja sama jestem zodiakalnym baranem (wszelkie cechy tego znaku do mnie pasują) i zastanawiam się, czy nasze relacje mają szansę ułożyć się prawidłowo, a dodatkowo jak podejść takiego tygryska :)