Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila2345

mam mały problem

Polecane posty

Czy pod czas stosunku z pochwy może się wydobywać duża ilość śluzy ? To był mój pierwszy raz bez gumki i podczas stosunku czułam dużo mokrości w pochwie i nie wiem czy to była sperma czy śluz ? Słyszałam tez od koleżanek ze jak face się spuści to ze jeszcze może się kochać przez dłuszy czas bez odpoczynku czy to prawda ?

Większość facetów jak się spuści to im kutas mięknie, więc raczej nie mogą się dalej kochać.

Niekoniecznie. Z młodym i nowym mięskiem można dłużej :P

Gość roman47
kiedy byłem młody i jurny, to po spuszczeniu nie wychodząc z dziurki jak zapodałem szybkie tempo, moglem utrzymać wzwód co prawda pałka delikatnie miękła ale po chwili była znowu twarda i mogłem dokonać drugiego spustu co prawda po pierwszym obfitym spuscie, to w muszelce ze spermy robi sie jogurt, tak sie to tam ubija ;)

Gość Stary Satyr
Kamilo, Ty chyba jesteś młodą osobą? Czy to co nazywasz "śluzem" nie jest przypadkiem tym co zwykle tam sobie wydzielasz jak się podniecisz i do tego zmieszaną ze śmietanką z ptysia Twojego chłopaka? (ale poezja - uczę się!). Jeśli i Ty się nakręciłaś i Twój chłopak ma produkcję na wysokim poziomie to mokro może być że hej! I to jest okej! Bo rzeczywisty śluz mógłby być objawem choroby - i wtedy macie poważny problem. :-( Śluz jest raczej gęsty i lepki...

Gość ROZPOCZONAosa
Prawdopodobnie miałaś dni płodne, kobiety gdy mają więcej sluzu niż zawsze a kochają sie bez zabezpieczenia mogą zajść w ciąże, a czy może sie kochać... zależy, musi miec lekką przerwę aby ochłonąć, bo tak to jak..? co Ci będzie wkładac? miękkiego?.. hmm

Gość Tomi255
Z tym że facet może robic bez przerwy to róznie jest. Ja mam 30 lat i po wytrysku długo mi nie opada ale robi sie wtedy bardzo wrażliwy że aż jest nieprzyjemnie dlatego wole dac sobie chwile odpoczynku. jeśli chodzi o wiekszą ilość wydzieliny to pewnie byłas bardziej podniecona faktem że robisz to bez gumki a jest to również przyjemniejsze jak w gumce dlatego nie ma sie co dziwić ze było bardziej mokro