Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a fujjjjjj

Dlaczego faceci są tacy obrzydliwi ?? SZOK !!

Polecane posty

Gość a fujjjjjj

Dzisiaj musialam skorzystac z toalety na mojej uczelni , nasza była czyszczona facet kazal mi isc do drugiego budynku ,ale ja nie moglam wytrzymac !!! nikogo nie bylo ,zajęcia trwaly pusto na korytarzu weszłam do męskiej. Zamknęlam się ,podniosłam deske a tam ? Wielkie niespłukane gówno !!! Śmierdzialo ,caly kibel obsrany ! poszlam do drugiej ,na szczescie czysta Dlaczego faceci to takie brudasy i swinie !!!???!!!!

Gość nbnnvnnvn
bo to brudasy... 🖐️

Gość o rany rany ;D
w damskim też można spotkać takie niespodzianki. tampony w kiblach, podpaski. bleee

Gość moze moj szwagier tam
byl bo on zasze zasrywa kibel i nie sprzta p osobie flejtuch tylko ze on i studia??hehe on nawet zawodowki nie skonczyl no chyba ze na tej uczelni robil cos-jest budowlancem.

Gość weird
Moj szwagier nie kapal sie od dwoch tygodni.. Mieszkam z nim, i moge sobie to poobserwowac. Az mi niedobrze jak o tym pomysle. Pomijajac zapchany kibel po jego wyjsciu z lazienki.

Gość soekd
Moze spluczka nie dzialala?

Gość _G_G_G_G
To ja wam coś powiem , kiedyś spałam u mojej znajomej znajomego . Ona wynajmuje mieszkanie z dziewczynami ze studiów . Była impreza mi się chciało kupe , poszłam do wc a tam ? Obok sedesu leżały osrane damskie majtki :O Pewnie ktorejs z dziewczyn :O Do tej pory mam obrzydzenie jak sobie to przypomne

WEIRD-czy ty tez nienawidzisz swojego szwagra jak ja??tez niestety z nami mieszka flejtuch i rzygac mi sie chce jak mam wchodzic po nim do WC ale tez i po sraniu nie myje rak wiec brzydze sie nawet klamek dotykac najchetniej bym go eksmitowala padalec jeden ;/

No cóż wróżką nie jestem :D więc po prostu witam na pokładzie :D

kobiety tez tak potrafia. napaskudzc i zostawic !!! nie kazda kobieta to brudas . podobnie jak i mezczyzna. zle trafilas !!! i masz nauczke na przyszlosc :p

Gość weird
moze moj szwagier tam - o jej malo sie ze smiechu nie udusilam jak przeczytalam o tym padalcu :P Moj w porownaniu do Twoje to hohoho ... Rak tez nie myje, nie kapie sie, kibel non stop zapycha, papier caly zuzywa, rolki nie wyrzuci bo po co skoro ja moge to zrobic no nie? A normalnie to udaje pieknisia, prasuje wszystko idealnie, zeby przypadkiem nic nie bylo powygniatane, wypachni sie, umyje zeby i baj baaj i mysli ze to wystarczy :| Szczerze wspolczuje jego przyszlej zonie :P

'' moze moj szwagier tam...'' a twojej siostry to nie obrzydza ? Strasznie jest brzydzic sie korzystac z lazienki we wlasnym domu dokladnie! to straszne bo mam male dziecko i nie wpuszczam go do lazienki ;/ a juz moglby orzystac z wanny czy kibelka ;/ kapie go w pokoju bo sie po prostu brzydze by dotykal czegokolwiek, jak dotykam klamek to mam obrzydzenie ja co chwile myje rece ;/ moja siostra ma to chyba gleboko jakos nie widzi problemu ;/ niestety ich synkowie sa tacy sami tez nie maja nawyku mycia rak po wyjsciu z toalety :( a czesto tez nawala na deske czy nasikaja obok :( niesttey takie zycie z brudasami, zadne tlumaczenia ani wojny nie pomagaly wiec dalam sobie siana.czekam na cud.

Gość hohohohoo98741
Narzeczony mojej kolezanki to tez brudas i śmierdziel. Mieszkalismy razem wiec wiem :D Rąk nie myje ,ani po kupie ani po siku. Rzadko zmienia gatki , czesto widziałam brudne fuuu w kiblu czasami tam nasmrodził ,ze wejsc sie nie dalo , oczywiscie nie użyl odswieżacza mimo ,ze stały dwa :O A zęby mył tylko wieczorem masakra

Twoj chociaz wie co to szczotka do zebow :D bo moj nie. od pewnego czasu mam osobny papier-wraz z moja rodzina bo oni nigdy nie raczyli zakupic wiec powiedzialam dosc! teraz kupuja swoj i nieraz maja puste rolki z 4 szt. bo nikt nie wyrzuci :( i jak ja moge tam dziecko wpuscic??? wole zeby poki co kapalo sie w pokoju i robilo na nocnik.

Gość pavonia_
dlaczego musicie mieszkać ze szwagrami dziewczyny?

no niestety jest tylko jedna lazienka mamy osobne kuchnie i pokoje ale lazienka jedna, nie stac mnie zeby kupic mieszkanie :(

Ja mieszkam ze szwagrem z racji tego, ze wprowadzilam sie do mieszkania meza, ktore przepisala mu jego matka, ktora przeprowadzila sie do innego miasta. A szwagier zostal jako dodatek, ale wyprowadza sie w wakacje i cholera chwala mu za to!

Gość pavonia_
weir, to już nie długo jakoś wytrwasz

Gość pavonia_
moze moj szwagier tam, a może jest szansa na zrobienie drugiej łazienki

wlasnie nie :( gdyby byla taka mozliwosc to juz dawno bysmy mieli osobna :( jedyne rozwiazanie udusic flejtucha lub wygrac w totka i sie wyprowadzic :)

moze moj szwagier tam - zycze z calego serca wygranej :D a wlasnie bylam powiesic pranie i tak mi sie przypomnialo ze ten brudas ciagle porzuca mi pod pralke (bo po co do srodka) smierdzace skarpety. Ale tak smierdzace ze masakra! Jak przychodzi do domu to nie da sie w jednym pokoju wysiedziec :|

i tu mu pierzesz? ja bym nawet nie dotknela skarpet tego flejtucha musialabys widziec jego stopy jeden wielki grzyb palec zachodzi na palec-i tak wszystkie- moj maz sie smieje ze on moze chodzic bez skarpet i robic jako glebogryzarka :D:D:D na szczescie pralke maja swoja-proszek tez odkad swoj chowam :D

Gość pavonia_
współczuje wam dziewczyny, chociaż trochę się pośmiałam z tych skarpet, ale zdaję sobie sprawę że to śmieszne nie jest, mój akurat brudasem nie jest, zmienia gatki często łapy myje, bo chyba bym go udusiła, z higieną osobistą ogólnie ok, ale lubi czasami bałaganik stworzyć, skarpety też koło kosza rzuci, nigdy do, kubek do zmywarki tez mu ciężko wstawić ale walczę z nawykami:-) na własnego chłopa to jeszcze można jakoś wpłynąć, ale ze szwagrem to troch gorzej

Gość fvvssvsvs
to to nic! Ja od 22 lat mieszkam z ojcem brudasem ! idzie do wc, wysra się i idzie od razu do kuchni i robi sobie obiad albo jakieś kanapki ! On nie wie co to jest MYCIE RAK! mÓJ BRAT MA PODOBNIE, nie wiem co to lazienka ! Jeszcze moj stary smarka jak słoń (takie echo niesie od jego smarkania - czasem zawału można dostac tak glosno smarka). I robi potem takie kulki i rzuca na dywan - nie raz bylam tego swiadkiem. Jaki ojciec taki syn. Moj brat- 25 lat babole tez kladzie gdzie popadnie (bo nie wie co to chusteczka). Pod biurkiem, na scianie wytarty babol, na dywanie, pod krzeslem gdzie sie da.

No niestety taka jest nasza szara Polska rzeczywistosc :D A fuj nie piore mu tych skaret. Ale jak ja wstawie dwie pralki w ciagu dnia, a wieczorem on przyjdzie i mu rzuci na srodek lazienki swoje szmaty to wyc mi sie chce bo on z tydzien moze sobie nie prac a ja musze patrzec i wachac to wszystko. Zreszta z naczyniami bylo to samo. Az powiedzialam basta. Dpopoki w kuchni nie bedzie lsnic ja nie wejde zrobic obiadu. Dwa ddni nie pojedli to sie nauczyli :D