Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaczar13

PIELUCHY Z BIEDRONKI DADA PREMIUM-JESTEM W SZOKU!!!

Polecane posty

Jestem mile zaskoczona pampersami z biedry DADA PREMIUM, niczym nie odbiegają od papmpersa, a w ręcz wg mnie są lepsze tzn nie przeciekają. A CENA...POŁOWA TEGO CO PAMPERSY. Od jutra promocja np 4 108 pieluch za 39.99. NA PEWNO KUPIĘ ZE 3 OPAKOWANIA

Gość mielim mielim
Od dawna każdy to wie :)

Gość uzywam tez dada
huggiesy wczesniej kupowalam to moga sie schowac pasek waty cienki jak linijka a dada jest szerooooki wiec mozna sikac :D:D:D

Gość no nie wiem nie wiem
mojego brata córa miała od nich straszne odparzenia. Myśle że to kwestia dziecka, każdemu nie pasują

moje dzeci zawsze nosiły happy. Ostatnio jak były u babci to przez pomyłkę założyła synowi właśnie te dada i tak mu tyłek odparzyły, że aż mi go szkoda! Także ja jestem na wieelkie NIE!

Gość moja niunia jest
na nie niestety uczulona, ale sporadycznie ich używam(są bardzo dobre)

Gość weird
Dada sa super, albo z tescpo - gaga. Tylko tych uzywam bo sa i miekkie i nigdy nie przeciekaja. Chyba ze mala za bardzo fika :P

Gość mamaaaa
a ja uwazam ze owszem sa dobre ale bez porownania z pampersami

Gość mama mamuska...
moja corka od urodzenia nosi pieluchy dada i nic jej sie nie dzieje, nigdy ich nie przesiukala nawet w nocy; teraz nosi juz 4. jestem bardzo zadowolona

Gość weird
108 za 39.99 30 za 12.99 tez ide :D poza tym dwa mleka mod. i kaszka gratis za 21.99 i herbatki bobovita dwie za 12.99 xd poszaleli xd wszystko im wykupie :D

Gość ja również jestem
bardzo zadowolona z tych pieluch , są swietne a mały nie ma na nie uczulenia, pupa sie nie odparza

Gość no jak dziecko siedzi
z pielucha pol dnia to dziwne nie jest ze odparza ja zmieniam co godzine do 2,5 zalezy jak maly pije i nie ma odparzen

DADA mi ani razu nie przeciekły, a PAMPERS przecieka, no i wkład chłonny nie jest juz na całości tylko w połowie pieluchy- A CENA szok

Gość ciekawa....
ja koncze robic wyprawke i tak planowalam jeszcze pampersow dokupic czy dla noworodka te pieluszki są dobre? i w kazdej biedronce ta promocja? nie znam sie na tych kwestiach jeszcze bo to moj pierwszy dzidzius...

Gość kasienka 28
Co godzine?? to ile dziennie tych peiluch zurzywasz? chyba drozej Cie to wynosi anizeli bys oryginalnych pampersow uzywala :P Ja swojemu tez nie moge tych Dada zakladac,bo wlasnie uczulenie jakies na pupie zaraz dostaje.

Gość ciekawa....
kurcze ja kupiłam pake tych huggies i mialam takimi sie zaopatrywac bo slyszalam dobre opinnie.. ale tak kusi mnie ta promocja w biedronce.... a opinnie macie rozne wiec calkiem juz nie wiem. maly na dniach bedzie sie rodził wiec wole zrobic troche zapasow niz pozniej biegac do sklepu . czy ktoras z was uzywala tych pieluszek przy noworodku?

Jak mała się urodziła to też używałam Dada. Tyłek Jej się tak odparzył, że już nie wiedziałam czym leczyć. Są sztywne i do niczego. Chusteczki Dada tak, pieluszki nie. Ja używam pampersów i jeszcze nigdy mi mała ich nie przesikała. Zmieniam co 3 godziny w dzień. Przed każdym karmieniem. A wieczorem jak założe tak około 21 to zmieniam dopiero 5-6 rano i nigdy, ale to nigdy ich nie przesikała ani nigdy nie powtórzyły się odparzenia.

Gość ciekawa....
to ja mysle ze zostane przy tych huggies szwagierka dwie corcie na nich wychowala i nigdy nie miala problemu... ale moze kupie w biedronce te male opakowanie (tylko jak sie okaze pozniej ze byly ok dla mojego synka to bede zla ze tych wiekszych nie wzielam ;p ) no a tak normalnie jakie ceny sa tych dada jak nie ma promocji?

SZTYWNE?????? To chyba te stare dady były beznadziejne, sama ich nie używałam, bo odparzały i były sztywne, a te PREMIUM!!! są super miękkie i nie odparzają. NIE MYLCIE STARYCH DAD od DAD PREMIUM, one są stosunkowo od niedawna w BIEDRONKACH

Stosunkowo niedawno tzn. od kiedy bo moja ma 4 miesiące a przez pierwsze 1,5 używaliśmy właśnie dady. Więc wcale nie tak dawno je kupowałam.

Zresztą powiem tak. Jeżeli stać kogoś na kupienie dobrych pieluch to niech tak zrobi i nie eksperymentuje. Takie jest moje zdanie.

Gość bo tak i już
Nie moge oprzeć sie wrazeniu że to sa posty reklamowe. Jakoś dziwnym trafem mniej więcej co miesiąc pojawia się kafe topic o cudowności pieluch dada, ich wyższośći nad pampersami i aktualnej cenie... :)

Gość ciekawa....
no ale skoro inne są tez wcale nie gorsze a tansze to warto oszczedniej kupic.... pieniazki zawsze sie przydadzą a jak sie uda na pieluchach nie kosztem dziecka oczywiscie (ze bedzie mialo odparzenia itd, tylko po prostu dobre pieluszki ale tansze niz pampersy) przerob pieluch przy dzieciach jest naprawde spory (z tego co slysze---sama nie mam jeszcze doswiadczenia) wiec warto kupic taniej..

Gość bzdoora
Autorko, jeśli takie coś cię szokuje, to jak reagujesz na poważne życiowe sprawy, problemy? Nie śpisz po nocach? To tylko pieluchy, wyluzuj.

To jest osobisty wybór każdej mamy. ja miałam okazję porównać i wiem, że mogę oszczędzić na czymś innym a nie koniecznie na pieluchach. W końcu dziecko jest w tym 24h/dobe. Nie mówię ani tak ani tak. Jeżeli komuś odpowiadają Dady niech ich używa (a raczej ich dzieci). Mi nie odpowiadały dlatego ich nieużywam.

weird jakiej firmy te mleczka modyfikowane?????? ja uzywam z rossmana sa bardzo dobre ale tez nad tymi dada sie zastanawiam!!

Gość zgadza się dady są świetne
ma 2 dzieci, przerobiłam chyba wszystkie możliwe marki i DADA najlepsze!

te nowe dady to jakas porażka,wogóle siuśków nie wchłaniają-dotknijcie ręką pieluszki w środku ,obojętnie czy dziecko nasiusia raz czy 4 jest cały czas mokra.Stare choć sztywniejsze były o niebo lepsze.