Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czesc potrzebuje pomocy, jestem z malej miejscowosci, ale obecnie ucze sie w lublinie. Mam ksiazeczke zdrowia, mam grzybice, potrzebuje pomocy Nie stac mnie na wizyte prywatnie, a nie mam mozliwosci wyjechac do mojego miasteczka aby pojsc do lekarza, CO mam zrobic? Nie znam sie na tym, tzn czy jest opcja zebym poszla do lekarza publicznie w innym miescie? Jesli tak to gdzie i jakt to zalatwic?

Gość Kadukgkdo
Nie jestem z tam tad ale napewno możesz iść państwowo gdzieś do lekarza jeśli to grzybiac miejsca intywnego to leczy się to antybiotykami... A jeśli nie to idź do apteki po jakiś środek na grzybice i tyle

Jeśli jest przychodnia studencka to przede wszystkim uderzaj tam. Po drugie jako studentka spokojnie możesz iść na NFZ w miejscu gdzie studiujesz. Grzybicy nie da się wyleczyć lekami dostępnymi w aptece bez recepty.

Gość hihihihihihihihihahaha
"z tam tąd"? :D a nie przypadkiem "stamtąd"?

jest to grzybica stop, tj miedzy palcami i podeszwy stop mi pekaja, to cholernie krepujace, zarazilam sie na basenie najpewniej, sproboje cos znalesc

Grzybica stóp w dziale antykoncepcja, płodność/ginekolog :classic_cool: Na grzybicę stóp maść clotrimazolum, kosztuje 2-3zł. Idziesz do przychodzni tam gdzie chcesz mieć lekarza rodzinnego, musisz mieć przy sobie dowód ubezpieczenia i wypełniasz deklarację, w której gdzieś tam zaznaczasz, że to lekarz w miejscu, w którym studiujesz.

soreczka, za zly dobor, ale jakos nie zwrocilam uwagi gdzie pisze :D ok pojde do apteki zapytam