Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta600

Dziwne krwaienie, miesiączka (?) ciąża (?)

Polecane posty

Gość Marta600

Witajcie dziewczyny ;) Mam do was sprawę, mianowicie: W weekend majowy uprawiałam seks, byłam 17 dni po miesiączce, zastosowaliśmy stosunek przerywany ( jak zawsze ), wiadomo wolne wynajeliśmy domek polało się dużo alkoholu i po tych 17 dniach od ostatniej miesiączki dostałam kolejną ! Normalne krwawienie , pierwsze dwa dni mocniejsze kolejne 4 słabsze - jak zwykle, przejełam się trochę jednak bo zwykle okres mam co 25 - 27 dni a było to dokładnie dzień po stosunku. Dziś mamy 24.05 wiec minęło trzy tygodnie od współżycia a ja (pomimo że wiem że to zbyt wczsnie) odczówam dziwne dolegliwości - mam np. dziwnie wzdęty brzuch. Co o tym myślicie ? Czy to krwawienie to po prostu okres który przyszedł zbyt wcześnie przez np. wypitą wieksza ilości alkoholu ? A może ma to cos wspólnego z ciążą i może ją symbolizować .. Proszę o konkretne , życzliwe i "z serca" odpowiedzi. Czekam ;))

Gość no tak na ogół krwawienie
oznacza ciążę :) Pewnie jesteś jeszcze małolata i po prostu masz bardzo nieregularny okres. A swoją drogą metoda rosyjskiej ruletki jest bardzo mało skuteczna, więc przy takiej zabawie niebawem nabawicie się dzidziusia. Ale nie tym razem jeszcze

Gość Marta600
Prawde mówiąc nie jestem już taka młodziutka ;p aczkolwiek wiem że moje pytanie mogło wydawac się - jakby to powiedziec - głupkowate. Co do okresu juz od jakis 3, 4 lat mam rególarnie co 25 dni +/- wiec cóż się mogło nagle mojemu organizmowi porobić ...