Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parapppa

WAGA STOI W MIEJSCU :((((

Polecane posty

Gość parapppa

Dziewczyny... nie mam już siły :( schudłam w ciągu ostatniego pół roku prawie 12 kg. Teraz do wymarzonej wagi brakuje mi jakieś 4-5 kg, a od co najmniej miesiąca waga stoi w miejscu :( dalej jestem na diecie, nie jem dużo. zaczęłam jeździć na rowerze - ok. 15 km dziennie, jeżdżę na rolkach i waga stoi w miejscu :( nie wiem już co robić doradźcie!!! :(

Gość parapppa
pomóżcie proszę

Gość alissssss
mam identyczny problem !!! od wakacji schudlam 10 kg, i od 2 tygodni waga stoi w miejscu..nie wiem co robic bo naprawde nie jem duzo - ok 1200kcal ;/ niedlugo mnie cos trafi

Gość parapppa
aliss ja juz nie wiem co robić mało jem, dużo ćwiczę :(

Gość olcia***
A u mnie znów odwrotnie,biega po całej chałupie nie da się złapać,a tak bardzo bym chciała na nie stanąć:O

Gość parapppa
oj Olcia, Olcia ;) dobrze, że humor się Ciebie trzyma :)

Gość inka z mlekiem,
wielka mi filozofia, po prostu spowolniłyście sobie metabolizm, ja jadam 1500 - 2000 tys kcal dziennie , chodze na siłownie, w 3 mc schudłam 4,5 kg, czyli jakies pół kg na tydzień, to najlepsza forma odchudzania i nie będzie jojo, poza tym do kibelka chodze nawet 3 razy dziennie, zalezy od dnia... Pozdrawiam

Gość dgdhthtrfjhutrfuhftruj
no dobra ale co teraz zrobić bo ja mam ten sam problem

Gość parapppa
Inka, ale ja miałam taką dietę, w której jadłam spokojnie tyle co Ty. Tylko konkretne produkty dopiero od niedawna jem koło 1200 więc też nie jakoś mega mało ale sporo ćwiczę i chciałabym zobaczyć efekty :(

Gość parapppa
może ktoś jeszcze?

Gość parapppa
oczywiście, że z tłuszczu mięśni mam dość sporo, ale tylko w dolnej części ciała ;) w górnej już troszkę gorzej :)

jak z tłuszczu to ujemny bilans energetyczny + odpowiednia dieta, a nie ma siły żebyś nie schudła :D oczywiście systematycznie i cierpliwie. ja zgubiłem (mały ale zawsze) brzuszek po 2 miesięcznym, dośc morderczym treningu, co najlepsze przytyłem przy tym 5kg ale te 5kg+to co z brzucha poszło mi w mięśnie i wyglądam o niebo lepiej. pomaga też sauna. pozdro :)

Gość parapppa
tajemnica_on dzięki wielkie :) chyba po prostu muszę uzbroić się w cierpliwość :) może już mi poszło w mięśnie tylko jeszcze tego nie wiem ;) pozdrawiam