Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?????????????????????????????

duży vs. mały

Polecane posty

Wszyscy moi partnerzy mieli dość duże penisy.. teraz spotykam się z chłopakiem, który nie ma się czym chwalić delikatnie mówiąc :/ powiedzcie mi dziewczyny, czy kochałyście się z chłopakiem, którego penis był mały i chudy? jakie odczucia? między nami nie doszło do współżycia i szczerze mówiąc odkąd to "odkryłam", to wcale nie mam na to ochoty... :/

Gość hujiop
żal . pl zdziro

o prosze... a wydawalo mi sie ze to forum o nazwie "ZYCIE EROTYCZNE"

Gość buahahah...
słabe prowo tłusta kurwo....haha...tłusta beka co zaden chlopak na nia nie chce spojrzec pisze takie bzdury zeby sie dowartosciowac...sprobuj z koniem....chociaz nie wiem czy on sie przelamie na taka jak Ty...

Gość kambodza_laos
Ja mam członka ok 15cm i co z tego? Na forum i w internecie można wywnioskować że na szczęśliwe życie składa się w 98% długość i grubość penisa a 2% - uczucie, umiejętności: radzenia sobie z problemami, rozwiązywania konfliktów, słuchania partnerki, bycia jej przyjacielem, szanowania jej.....

Gość ja bylam z facetem
ktory mial malego koszmar sex do dupy tak jestem zbudowana i unerwiona ze przyjemnosc i orgazm daje mi ostry sex i bardzo gelbokie pchniecia a nie bylo z takim malym i chudym szans na to po roku nie czulam sie juz kobieta zero satysfakcji sexualnej teraz mam meza nie mowie ze z jakims wielkim penisem ale o odpowiednich wymiarach i jest super czesto nawet prosze zeby przestal bo juz nie moge wytrzymac tych orgazmow duzo zalezy od umiejetnosci i od dosw kobiety ale jak rozmoaru zabraknie to nic nie pomoze

Gość buahahah...
haha...no tak...mowicie innym ze maja male a sami na robocie recznej utkneliscie...haha...zyciowi przegrancy...dalej sie onanizujcie przed monitorem...a ja z moim "małym" ide wyrwac jakas dupeczke...tak tak...wiem ze teraz powrzucacie jeszcze ale takimi tekstami sami sie pograzacie oszołomy...pozdro

idz idz, bo na razie siedzisz na forum kobiecym i nasmiewasz sie z tych, ktorzy robia dokladnie to samo:)

Gość kambodza_laos
Na kafe 90% facetów ma maczugi po 18-20cm a w rzeczywistości i wg badań jakoś 50% ma 14-15. Pomijam fakt, że pomiary zazwyczaj są robione niedokładnie i niemal zawsze każdy coś doda. Takie są fakty. Jeśli 15 to wg Was mały wacek to ok MAM MAŁEGO WACKA i nie przeszkadza mi to w życiu ani mojej żonie ;) Pozdrawiam zakompleksionych.

Gość zaliczenia są już
to ty nie wiesz? tu wszystkie laski są ładne, zgrabne, z dużym biustem a faceci zawsze mają duże pałki :classic_cool:

Gość buahahah...
chyba masz problemy z czytaniem...tak samo jak z przylozeniem miarki do swojego pena ktora sie wygina i wychodzi to "20cm"...ale zapomnialem...trzeba sie jakos dowartosciowac...bye bye onaniści...THE END

Gość kambodza_laos
.. a faceci mają TYLKO duże pały, pot to w 99% testosteron, wykształceni, pracowici, ambitni, bogaci, z poczuciem humoru, spontaniczni a Brad Pitt to przy nich Justin Bieber. A później dzwonią do kadr kobiety i szukają dla męża pracy - przykre jak diabli ale prawdziwe.

wyglada na to, ze kolega widzial moje zdjecie i dobrze zapamietal. no milo mi, chociaz wolalbym, zeby dziewczyny pamietaly;)

Gość kambodza_laos
Widziałem Twoje zdjęcie ale pamiętam Twój nick a nie to zdjęcie. Swoją drogą jak to jest, że teraz z treści idzie wydedukować że szczycisz się nim ale zakładasz topik w którym narzekasz na jego rozmiar. Jak to jest naprawdę? Szczęście czy przekleństwo?

Gość lodziara......
Zdrowy chłop .. ja twojego penisa chyba do końca zycia nie zapomnę ;)

ja akurat pisalem do kolegi wyzej, bo bardzo ladnie wszystkim ubliza. a co do rozmiaru...na forum z tego co widze ma poklask, wiec sie szczyce - facetem jestem tylko:) w rzeczywistosci jest tak, ze nie zmieniam czesto partnerek a te z ktorymi mialem/mam do czynienia jak juz sie jaraly to tylko przed pierwszym uderzeniem w szyjke macicy;)

Gość czy wy tego nie kapujecie?
poprostu zalozyl temat zeby dziewczyny pisaly mu komplementy...to sie nazywa niska samoocena...tylko nie popadnij w depresje...

Gość lodziara......
Przedniczczlko do kogo to pisałaś ?

Gość kambodza_laos
zdrowy_chop -> jeśli ubliżyłem Tobie (nie wiem w którym momencie) - przepraszam. Ja tylko piszę, że na kafe panuje kult dużego członka przy czym większość (nie wszyscy - większość) się przechwala, że ma kabana którym może gwoździe wbijać. Każda normalna osoba w świecie wie, że duży wacek niemal zawsze będzie lepszy niż mały tylko co to znaczy duży a co znaczy mały?

Gość czy wy tego nie kapujecie?
do zdrowego...oj zdrowy zdrowy...juz sam nie musisz pisac sobie komentarzy...jak juz sam sobie piszesz to wymysl cos lepszego jak lodziara...pp

Gość kambodza_laos
Dobra fajnie się pisało a teraz idę spać. Dobrej nocy wszystkim.

sam sobie nie mam co udowadniac, a i innym..coz bylo kilku takich ktorzy oskarzali mnie, ze nie swoje zdjecie wrzucam, a teraz ze sie podszywam. przy tym pierwszym zarzucie moglem udowodnic, ze jednak to moje zdjecie ;) w drugim przypadku nie mam takich mozliwosci;)