Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowo-biala

boje sie panicznie ciazy

Polecane posty

Gość brazowo-biala

Uwielbiam dzieci i chciałabym już mieć swoje maleństwo ale panicznie sie boje ciąży. Mam od kilku lat nerwice i to poteguje moje obawy. Boje sie najbardziej ze nie doniose tej ciazy przez moje ataki paniki, nerwy i stresy a jak dojda zawroty głowy, nudności i wymioty to oszaleje

nudności jedne mają a inne nie,moja trwały krótko i miałam na nie dobry sposób,ja radzę udać się do specjalisty z problemem...

Gość brazowo-biala
tez mi sie wydaje ze jakis psychiatra mi by sie przydał, wszystko siedzi w mojej glowie

Gość lalalallallal
ciazy jak ciazy, ale ja sie tam najbardziej boje porodu:/ boje sie bólu, boje się tego co sie stanie z moim cialem po porodzie, boje się że będę "luźna", że mój facet ani ja nie będziemy odczuwali juz przyjemnosci z seksu, boje sie ze obwisną mi piersi, że nie będę mogła odzyskać figury i w ogole :/ generalnie boję się wszystkich fizycznych nastepstw ciąży:( nie jestem jakas zapatrzona w siebie i swoje cialo panienka. jestem normalna, wygladam normalnie, po prostu szczupla. ale strasznie wazne dla mnie jest czuc sie dobrze w swoim ciele, a czuje sie tak, kiedy mam je pod kontrola, kiedy jest zadbane i szczuple, boje sie ze to strace po porodzie. masakra:/ tez tak macie?

Gość lalalallallal
poza tym boje sie jeszcze, ze moglabym urodzic choe dziecko. np. z zespolem downa, albo uposledzone fizycznie itp.