Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only one one

Decyzja o 2 dziecku, gdy starania o 1 były bardzo długie...

Polecane posty

Gość 3 dni po okresie
no skoro zaszłaś w ciążę, to raczej nie były niepłodne;) u mnie 3 dni po okresie, to zdecydowanie zawsze dni płodne;) a sam okres ile u Ciebie trwa?

Gość only one one
Teraz spróbowaliśmy pierwszy raz w 12 i 13 dniu cyklu bez zapezpieczenia,ale ja nie wierzę w takie cuda, żeby zaskoczyło:-) Skoro przez 2 lata z celowaniem w konkretny dzień nic nie było !

Gość mama synka 21 miesiecy
U mnie sama ginka sie dziwila jakim cudem moglam zajsc w ciaze w 3 dniu przy takich cyklach, a jednak :) Okres mialam tak 5 dniowy chyba...kurcze, wiecie, ze juz dokladnie nie pamietam :)

Gość only one one
Hmm, moje cykle np. trwają 25 dni, czyli teoretycznie najpóźniej w 11 dniu cyklu powinnam mieć owulację, licząc te 2 tygodnie do 1 dnia okresu po okresie owulacji, ale u mnie ta faza poowulacyjna trwa czasem tylko 10 dni.I stąd przy tak krótkich cyklach zdarzało się, że pęcherzyk pękał dopiero w 14-15 dniu cyklu/

Only - nigdy nie mow nigdy, bo ja tez tak mowilam :) Jeszcze pamietam jak maz po wszystkim zazartowal "No, to teraz za jakies 9 miesiecy bedziemy miec jeszcze jedno szczescie do kompletu", a ja mu powiedzialam cos w stylu "Cos ty, w zyciu tak nie bedzie. Na 100% sporo wody uplynie, zanim to drugie szczescie sie pojawi". I prosze :) Wykrakal ;)

Gość only one one
No to jak taki cud się zdarzy, to stworzę specjalnie temat na forum dla Ciebie,żeby Ci zakomunikować, no ale 99,9% mam pewności,że nic nie będzie:-)

Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc i powodzenia :) Zagladam tu w zasadzie codziennie, wiec mam nadzieje, ze cos tu niedlugo od ciebie przeczytam :)