Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migrenowa

Migrena- potrzebuje wsparcia

Polecane posty

Gość migrenowa

Od kiedy tylko pamietam bolala mnie glowa, ale traz jak sie zrobilo cieplo mam wrazenie ze to jest jeszcze silniejsze. Takie mam pulsowanie w skroniach, ze ostatnio prawie sie osunelam w pociagu, do tego bylo strasznie duszno. Ja juz nie wiem, jak sobie z tym radzic. podziekowalam doraznym proszkom, bo dochodzilo do tego ze musialam lykac po 3 tabletki.

Gość Nina128374
Byłaś z tym u lekarza ? stwierdzono u Ciebie że masz bóle migrenowe ?

Gość migrenowa
U lekarza nie byłam, tak mysle ze mam migrenę bo to są dośc silne bole...a chyba zwykły ból głowy nie powoduje aż takich zawrotów:(. Ma ktoś podobnie?

Gość Nina128374
Podobnie to może i ktoś ma ale bóle glowy mogą mieć wiele przyczyn, a skoro piszesz że bóle są silne więc najlepszym rozwiązaniem bedzie wizyta u lekarza. Wiem każdy wzbrania się przed chodzeniem do lekarzy ale zdrowie naważniejsze.

Gość Elussss
no to w pierwszej kolejnosci do lekarza, dostaniesz leki (np. sumamigren czy cos..), ustali Ci przyczyne tych boli, zaleci leczenie...zobaczysz i bole zmaleja. ja tez sie dlugo wahałam czy iść do lekarza a teraz nie załuje :0:):)

Gość Lululu8247465
Skoro to migrena to w google mozna znalezc wszytsko na ten temat nie wiem po co zakładac wtaek na forum. Napisze ci ktos ze ma podobnie i co lepiej ci bedzie czy co ? idz lepiej do lekarza tak jak ci kolezanka radzi bo zaraz ktos moze napisac ze jego cicoia czy wujem mial tak samo i zmarl :/ nie zycze ci tego ale mozesz nie zdazyc do tego lekarza :(

Gość migrenowa
Wiem, do lekarza pewnie sie zglosze. Jednak dobrze jest poszukac wsparcia na forum...ze ktos jeszcze na to cierpi i moze miec jakies sprawdzone sposoby.... porozmawiac z kims to dla mnie cos wazniejszego niz przeczytac suche artykul w internecie.

Gość migrenowa 2
suche ? bardzo pomocne. Idz do lekarza, dobrego lekarza bo zwykly olej sparwe.

Gość .Ewcia.
Ja też mam migrenę. Stwierdził ją mój lekarz rodzinny. Przychodzi słońce.. a mi rozsadza głowę. Nie mogę patrzeć na światło. Pomagają tylko tabletki przeciwbólowe, głowa pod kołdrę i cisza. Bóle są tak silne,że chce mi się wymiotować. Teraz nawet w trakcie jazdy samochodem pojawiają się ataki migreny - migające auta, droga, drzewa. Te żywe kolory. zakładałabym okulary przeciwsłoneczne żeby te kolory choć trochę ciemniejsze były i nie raziły tak po oczach ale niestety mam wadę wzroku i noszę normalne okulary. Nie lubię zakładać soczewek, są niewygodne, poza tym nie mam tyle pieniędzy by kupować soczewki cały czas :(

Gość .Ewcia.
Do tego zmiana ciśnienia i rozsadza mi głowę. To jest straszne :(

Gość po co zalozylas temat w
ktorym i tak nie piszesz z nikim