Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrhtfrhfg

odciski, lecznie płynem abe, rany, co robić?

Polecane posty

Gość trrhtfrhfg

Miałam odciski na palcach i stopach(tak nad piętą od otarcia przez buty), zmarowałam je przez 5 dni, zaczynała ta biała skóra odchodzić, więc wymoczyłam nogi i ją ściągnęłam (nie na siłę) teraz mam straszne rany, leje się z nich co jakiś czas żółty płyn, wygląda to okropnie. Najgorsze są pięty, bo jest jeszcze ta gruba skóra, rany takie do krwi. Ale nie boli mnie to. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej niż przed kuracją ;/ co mogę z tym zrobić?

Gość trrhtfrhfg
twarde zgrubiałe odciski

Gość trrhtfrhfg
czyli takie coś to normalne? Bo ja mam taką białą grubą skórę od tego, ona jest popękana i są w niej dziury i z nich się ten płyn leje...ona sejdzie i ładniesz wszystko zrośnie i zagoi się?

Gość dziwna jesteś naprawdę
gdy mnie zrobi się pęcherz to od razu go przekłuwam, wtedy limfa wypływa i ranka zaszusza się w kilka godzin.... jak się hoduje pęcherz z płynem w środku to się babra przez kilka dni nakłuwasz, dezynfekujesz spirytusem i następnego dnia nie ma po nim śladu

Gość trrhtfrhfg
miałam cos takiego jak na zdjęciu, tylko jakby w miejszy stadium. Był normalny odcisk, samorowałam tym płynem abe i coś takiego zrobilo się jak na zdjęciu, zaczeło odchodzic, więc wymoczyłam nogi i ściągnęłam to tak jak pisało na ulotce i była po prostu goła skóra, z której teraz leje się płyn. Nie miałam żadnych bąbli! Jedynie na pietach co miałam od otarć buta odciski, jest teraz gruba skóra po smarowaniu pod którą zbiera się ten płyn, ale jest ona popękana, jakby takie dziury i wylewa się on. To były stare odciski, a nie jakieś nowe otraci i powstałe pęcherze zpłynem. A taki stan jak mam teraz stał sie po smarowaniu płynem!

Gość trrhtfrhfg
a jak wiadomo ten płyn zawiera kwasy, to mi po prostu wyżarło skórę (tak on działa, to naormalne) i teraz mam orkopne rany, nie bolą, ale wyglądają okropnie. I nie wiem czy one po rpsotu normalnie sie zagoją i zarosną mi nową skórką

Gość trrhtfrhfg
up

Gość trrhtfrhfg
?

Gość odcisk
nie zginę