Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schogetten Marzipan

Jak wykręcić się od spotkania z koleżanką w piątek?

Polecane posty

Gość Schogetten Marzipan

Po prostu nie mam ochoty, wolę posiedzieć w domu. Zaraz muszę do niej zadzwonić, co powiedzieć??

Gość denka
1. wypadła Ci jakaś sprawa, którą musisz załatwić 2. musisz się pouczyć do sesji 3. zapomnialaś, że masz wizytę u lekarza 4. szef kazał Ci przyjść do pracy 5. zadzwon rano w piątek i powiedz, że masz zatrucie żołądkowe 6 najlepsza opcja- powiedz szczerze, że wolisz spędzić ten piątek w domu

Gość Schogetten Marzipan
No czasem się po prostu nie chce. zresztą chodziło mi o propozycje jak odmówić. ^^ Denka - dzięki. ^

Gość denka
Autorka nie napisała, że siedzi cały czas w domu, wręcz przeciwnie, może dużo czasu spędza poza domem i w piątek chce poleniuchować? Nie widzę w tym nic złego ;)

Gość kalafior...
7. wizyta u dentysty 8. rodzina z daleka przyjechała 9. jedziesz do umierającej cioci :/ 10. wezwali Cię do skarbówki - coś tam namieszałaś :/ 11. masz grypę żołądkwo - jelitową 12. masz pilnować jakiegoś maluszka kuzynki 13. idziesz na rozmowę w sprawie pracy

Gość rocznica komunii PRAWDZIWA
MYŚLĘ, ŻE WIZYTA U DENTYSTY/GINEKOLOGA BYŁABY NAJLEPSZA

Gość Schogetten Marzipan
no akurat teraz jak byłam w domu to święto, po prostu nie mam siły chodzić jeszcze na spotkania i pić alko... :D

Gość kokosimonkaaaa
czy na prawdę żeby wymyślec tak prostą rzecz potrzebujesz pomocy ludzi z kafe? jak chcesz się podetrzeć to też zakładasz temat w którym oczekujesz instrukcji??

Gość kokosimonkaaaa
słyszałaś o czymś takim jak asertywność? mówisz, TEGO DNIA MAM OCHOTĘ ODPOCZĄĆ W DOMU albo TEGO DNIA MAM INNE PLANY.

Gość Schogetten Marzipan
kokosimonkaaaa - skoro się pytam, to widocznie jestem mało asertywna i już. ;/

Gość gość
ja tez nie wiem jak sie wykręcić ze spotkania z byłą koleżanką z którą nawiązałem kontakt, myślałem że mi się podobała przez gimnazjum , sprawiała wrażenie zadowolonej z mojego kontaktu, ale jest pewien problem - jest lezbijką żyję w związku z kobietą, brzydzę się tego spotkania i mnie zaczyna odrażać , po prostu nagle mi przeszło.

Gość Nikt ważny

Jezu ludzie czasami się nie Chce po prostu z kimś iść i niewiesz jak odmówić, jak masz poniżej 18 roku życia powiedz że mama ci nie pozwala albo masz duzo nauki ,A jak jesteś starsza to muisz sie uczyć, pracujesz