Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_jagódki

smoczki,co myślicie o tym?

Polecane posty

Gość single lady
mało funcjonalne ? why? Sam smoczek wykonany jest z silikonu jakości medycznej, idealnie dopasowany do buzi dziecka swoim kształtem i rozmiarem,nie zawiera lateksu, zaprojektowany jest specjalnie dla najmłodszych dzieci, aby zapewnić naturalny rozwój zębów i dziąseł,jego sposób wyprofilowania pozytywnie wpływa na rozwój aparatu mowy... coz wiecej ??

Gość edzik007
chodzi o funkcjonalnosc calosci nie samego smoczka

Gość Samanta$$$$
Kipeski i nie funkcjonalny, bo żal d**ę ściska, że nie stać na zakup, tak tak...

Gość lenka_lena
Oj to ja zdecydowanie juz wolałabym WubbaNub tutaj przynajmniej wiem jaki to jest smoczek,ze zaprojektowany jest specjalnie dla najmłodszych dzieci, aby zapewnić naturalny rozwój zębów i dziąseł.A nie tak jak ten z ebay'a,dla zabawy.

Gość zezynkaaa
a ja znalazlam w necie w sklepie jezyk za 49 i stwierdzilam ze kupie i sama ocenie. moja mala ma smoka i bardzo ja to uspokaja, a mi sie podoba to polaczenie, naogladalam sie zdjec chyba:)

Gość pra_nelka
Ten smok z językiem to bawi bardziej dorosłych,bo dziecko to nawet nie wie co ma w buzi ,i jak to jest widziane z drugiej strony.Natomiast WubbaNuby przez to ze maja maskotkę,sprawiaja bez watpienia radośc dziecku.

Gość ....1234
lenka_lena ty masz cos nie pokolei w glowie albo nie wiesz juz sama co piszesz. te somczki z eBaya to sa oryginalne Soothie z USA bez tej niepotrzebniej dziecku mastotki (w dodatku rozne rodzaje, a nie ten jeden podstawowy). jesli chcialas blysnac i zrobic reklame Wubba to przykro mi, ale ci sie nieudala i zrobilas w tym momecie tylko antyreklame. :o thumb down za nieudolny marketing.

Gość madonnaaaxxx
posiadam ten smoczek jest naprawde super moja mała sie znim nie rozstaje jak chce bierze pieska i sie przytula a jak ma chęć to bierze smoczuś i sobie chodzi i to nie prawda ze do 6 miesiecy tak jak tam pisze n aich stronie dziecko moze go mieć :D moja mała bedzie miała dwa latka a ma go juz bardzoo długoo

Gość ....1234
w nich nie chodzi o maskotke, tylko sam smoczek. myslicie ze czemu sprzedaja Wubba akurat z tym smoczkiem a nie innym? daletgo, zeby rodzice w USA kupowali, bo i jakby dali z innym to by im sprzedaz nie szla. wszyscy tam kupuja akurat te smoczki i dla samej maskotki nikt by u nich tego produktu nie kupil. taka prawda. Wubba ma w polsce tragicznych forumowych marketerow, to jedyne co trzeba przyznac. :o

Gość madonnaaaxxx
ja akurat nie mam z wubbanub tylko z fisher price smoczuć jest super mała go uwielbia mamy takie same smoki bez maskotki i tez je lubi ....ale kocha maskotke jest strasznie milutka w dotyku