Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeenieeeeeeeeeeeeeeee

38 tc. juz nie wyrabiam

Polecane posty

:( jestem zmeczona wszystkim , chce sie polozyc odpoczac, a nic z tego bo jak tylko sie poloze poleze z godzine to kregoslup mnie tak boli ze szok :(:O mala juz ma tak malo miejsca ze az mnie zebra tak strasznie bola z tego jej przepychania sie ze nie mozna oddychac :( ja juz poprostu nie wyrabiam :( pocieszam sie tym ze moze juz niedlugo ... a nawet sie modle by JUZ wody odeszly badz regularnych skurczy dostala :( ciezko mi

może pokochaj się z partnerem,odstresujesz się,zrelaksuje no i poród może się zacznie:)

Gość Iko nik
oj pozniej bedziesz zalowala ze w ciazy nadal nie jestes :) pocioesz sie, ze to sie wkrotce skonczy

wlasnie uprawiamy seks i jest fajnie , odprezam sie , tez licze ze porod sie zacznie no ale.... jej sie nie spieszy :O:( a ja juz nie wytrzymuje shit

Już niedługo będzie lepiej, ale wtedy zatęsknisz za brzuszkiem, ruchami, snem i spokojem. Ja już tęsknię :)

U nas ponogła metoda 3 razy S. Sprzątanie, schody i Seks ;D SEKS najbardziej... Weź sobie ciepłą kąpiel... nie taka 37 st. cieplejszą.. Ciepła woda rozluźnia ... być może się coś ruszy :) urodzilam w 38 właśnie. Teraz 25 tydzień i córcia ;)

Gość spongebob25
to poprzesuwaj szafki - na mnie zadziałalo

tylko z tymi szafkami przesuwanie :D to mnie tak kregoslup boli ze nie dam rady :( ale skorzystam z b.cieplej kapieli

Gość mamamamam26
dopiero potem będzie ci ciężko - uwierz... ciesz się teraz że możesz leżeć i nic nierobić