Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaty_brunet

praca z pożytecznym, szkolenie i ...

Polecane posty

Gość elfant
pozwól jej się zabawić jeśli ma ochotę... na pewno nie pożałujesz jak wróci... kobiety lubią czasem dać dupy innemu, przyznasz że coś w tym jest aha i kochają być adorowane, szef na pewno już coś wymyślił, zorganizował jak przelecieć twoją żonkę

Gość mirabelle...
ale pierdolicie nie kazda zona zdradza jesli jej zalezy na mezu to nie da sie zaciagnac do lozka

Gość zonaty_brunet
też tak myślę, po co jej inny skoro ma bosko w łóżku :) no ale komentarze nie których trzeba wsadzić do worka na odchody dla psów i wyrzucić.... ;)

Gość mirabelle...
no ja nie wiem kto tu jest kretynem facet wcale nie ma zony z k.... tylko ma wątplwosci czy bedzie wierna na wyjezdzie

Gość buuuuhahahaaaaaa
a teraz przeczytaj to, co napisałaś, jeszcze raz :D co za idiotka :D

Gość zonaty_brunet
no i pojechała moja sikoreczka, dzwoniłem już odświeżona po podróży i odpoczywa a jutro ma ciężki dzień... co prawda słyszałem że obok jest ktoś.. ale cóż moje serce musi to wytrzymać... może to telewizor... nie potrzebnie tyle stresu zawsze można zadzwonić i zapytać co tam ? :) no chyba ze nie odbierze..

Gość Damski Krawiec
Brunet! Nie ma mocniejszego afrodyzjaku niż zazdrość. Niestety - przedawkowana może prowadzić do fatalnych skutków - Otello! Więc jak wróci wypełnij (ją) "obowiązkiem małżeńskim" tak żeby zapomniała o tamtym wyjazdowym incydencie. Albo grzecznie i zdecydowanie poproś ją o szczerość. Wasze rutynowe "obowiązki małżeńśkie" mogą się zmienić w dziką namiętność. Ty - będziesz starał się wykazać wyższą wydajnością z jednego ha, a twoja sikoreczka - będzie chciała wynagrodzić ci swe niecne postępki. I wszyscy zadowoleni. Szef da podwyżkę, wy odkryjecie dziki seks, a cipka nie mydło - nie wymydli się. Atrakcyjna kobieta powinna mieć uroznaicone życie i zadowolonych facetów dookoła siebie.

Gość jaciradze
zdradź sikoreczkę prewencyjnie, żebyś nie musiał potem żałować.

Gość zonaty_brunet
'Atrakcyjna kobieta powinna mieć uroznaicone życie i zadowolonych facetów dookoła siebie.' o tuż to :) Tylko żeby te zadowolenie nie zeszło np na szefa trzeba być samcem alfa i dogodzić bardziej :) 'Nie ma mocniejszego afrodyzjaku niż zazdrość. Niestety - przedawkowana może prowadzić do fatalnych skutków - Otello!' Święte słowa wezmę je pod uwagę :)

Gość whoopi
no więc właśnie na pewno ma urozmaicone życie wyjechała pracuje a po pracy, zadowolony będzie jej szef.. jeśli wywiąże się ze swoich obowiązków... no a przy okazji jeśli da się zaprosić jemu na lampkę wina, hmm to i on będzie zadowolony a rano może i wszyscy włącznie z tobą ... bo doświadczenie na pewno twoja sikoreczka zbierze olbrzymie i pełnia wrażeń zaliczona :))