Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce nad kropkami

czy warto kupić kolyskę?

Polecane posty

Witam :) Dziewczyny czy warto kupic kolyske dla noworodka? Ogolnie nie chodzi mi o to aby miec cos do bujania dziecka, tylko o wymiary kolyski (ktora mozna zablokowac i spelnia funkcje lozeczka). Mieszkam w domu jednorodzinnym, dziecko bedzie mialo swoj pokoik na pietrze, a tam normalne standardowe lozeczko. Jednak w ciagu dnia planuje miec dziecko przy sobie na dole i tak sie zastanawialam nad kupnem kolyski i wstawieniem jej do salonu, np. takiej: http://allegro.pl/kolyska-dzieciecaca-materac-hit-nowe-kolory-olek-i1610556328.html I tak sie zastanawiam czy w ogole warto ja kupowac czy w sumie na jedno i to samo wyjdzie kladzenie dziecka w gondoli wozka? Doradzcie prosze, bo maz twierdzi ze wozek wystarczy albo ze lepiej jak juz kupic wtedy lozeczko turystyczne.

Gość koko roko
kolyska jest fajna,ale wiesz o tym ze nie na dlugo. jesli cie stac to ja bym kupila.ale spokojnie sie bez tego obejdziesz.a jak maluch sie przywyczai do bujania to bedziesz potem bujala na rekach:):):)

Gość super sprawaa
ja mam. Na razie dziecko ma 2 miesiace ale mysle ze jeszcze z niej ze 4 mies bedziemy korzystać. Do sypialnie rewelacyjna nie zagraca pokoju, ma kólka wiec mozna ją przesuwac po mieszkaniu jak wózek, buja się i mogę ją sobie przysunac pod samo łózko zeby w nocy widziec dziecko wlozyc smoczka poprawic bez wstawania z łózka. Na prawde rewelacja. Ja jestem bardzo zadowolona ze swojej.

Gość super sprawaa
z gondoli bym dziecka nie widziala, kolyska jest duzo wieksza niż gondola, glębsza no i stabilniejsza. Jak się dziecko zacznie przekręcać na boki to gonola musi iść w odstawkę a z kolyski ejszcze pokorzystasz bo jest na prawdę glęboka. i nawet siedzace dziecko ci z niej nie wyadnie, dopiero takie co wstaje to by moglo wylecieć.

dzieki za odpowiedzi :) Bujac raczej nie bede miala zamiaru (ale wiadomo, ze pewnie kusic bedzie), kupilabym drugie lozeczko ale to znow wiecej miejsca zajmuje i stad pomysl tej kolyski na pierwsze miesiace zycia dziecka. Teraz tylko musze przekonac meza ;)