Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka babulka

jestem ładna i gruba i kolesie chcą mnie tylko bzykać

Polecane posty

Gość mfodjfj
jest wiele dziewczyn przy kości, ładnych z twarzy więc to jest możliwe. Jest również mnóstwo szczupłych ale brzydkich więc jedno nie ma nic do drugiego

Gość ja też jestem gruba
ja też uważam że moja siostra to patyczak, ale reszta rodziny się nią zachwyca, nawet nie wiesz jak mi przykro czasem chociaż już do tego przywykłam trochę. Ja żeby tak wyglądać jak ona musiałabym się głodzić a ona nie musi. Obcy ludzie mówią mi że jestem szczupła, chociaż wiem że mam trochę za dużo. Mój brat i ojciec jeszcze kilka lat temu sobie pozwalali na różne docinki że jestem grubas, że sie w drzwi nie zmieszczę, jak sie kąpałąm to ojciec pukał do dzrwi łązienki i pytał czy w wannie się zmieściłam i czasem się woda nie wylała :( Teraz już im na to nie pozwalam. Wkurza mnie ten kult ciała i presja na chudość

uważacie, że jak się waży 45 kg i ma sie 170 cm wzrostu to się fajnie wygląda?? dajcie spokój!! przy tym wzroście powinno się ważyć ok 55-57 kg... moim zdaniem

Gość wielka babulka
przykro mi ale masz okropną rodzinę.

Gość tylko dlaczego faceci
zachwycają się chudymi

Gość MADZIULKA:*
WITAM JA TEŻ DUŻO WARZE A JAKOŚ UDAŁO MI SIĘ ZAŁOŻYĆ RODZINĘ MAM DWIE KOCHANE CÓRECZKI I FACETA KTÓRY JEST SZCZUPŁY JESTEŚMY ZE SOBĄ JUŻ 6,5 ROKU I JEST NAM ZE SOBĄ ZARÓWNO W ŁÓŻKU JAK I W ŻYCIU RODZINNYM WSZYSTKO JEST OK I NIKT NIKOGO NIE ZDRADZA ON KOCHA NAS MY KOCHAMY JEGO I GDZIE TU REGUŁA ŻE CHUDE SĄ LEPSZE? SĄ ALE NIE WIERNE...

Gość Madameeeee
Mysla, ze jak gruba to nikt nie chce, wiec latwa. Pustaki :) Ciekawe jak dlugo beda z tymi pieknych szczuplutkimi, gdy im sie nie powiedzie w zyciu?

Gość WOJTEKgość
bardzo lubie grube kobiety sa bardzo sympatyczne i pieknea dotyku

Gość gość
Jag nie chcesz się ru/chać to nie, ale pamiętaj że nadejdzie dzień że będziesz błagać na kolanach żeby ktoś cię chciał zapylić. To tylko kwestia czasu. Im będziesz starsza tym mniej ochotników na ciebie bo pee/zda sinieje z wiekiem....

Gość gość
Czyli jestes glupia, lecisz na debili i tym sie chwalisz?