Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marieta666

celullit!!!aaaa;/

Polecane posty

Sluchajcie.Mianowicie mam taki problem ,mam cellulit,nie jest duzy wiec chcialabym juz teraz podjac z nim walke .Powiedzcie mialyscie kiedys i pokonalyscie go , jakie sa skuteczne sposoby i cos co przynosi efekty .? A ten peeling kawowy probowalyscie ,dobry jest ? prosze o rady ;(

Gość SweetMadness
Jeśli nie masz zbyt dużego cellulitu, to jest duża szansa, że się go pozbędziesz, ale przy mnóstwie wyrzeczeń niestety - całkowita zmiana diety (niskowęglodowodanowa sprawdza się najlepiej, zero słodyczy, alkoholu, przetworzonej żywności + dużo wody i ziołowe herbatki), do tego regularne ćwiczenia i pielęgnacja - peelingi, masowanie, na koniec dobry balsam. Powinnaś też schudnąć przy tak diametralnej zmianie trybu życia. Drogą trochę na skróty są zabiegi, ale one pomagają bez pudła - poszukaj informacji o LipoShock. Tylko decydując się na zabieg zrób dokładny research gabinetów, bo łatwo można się naciąć. Z krakowskich salonów profesjonalny Lipo Shock wykonuje Estetica na Sławkowskiej.

Gość justyneczkallll
celulit spala woda z cytryna i zielona herbata, ale tylko wtedy gdy stosujesz dietę i niema go za wiele

Może warto byłoby podejść do problemu w nieco bardziej profesjonalny sposób. Warto stosowac różne techniki, ale profesjonalny zabieg daje większą gwarancję sukcesu. Moze spróbuj na początek coś takiego: http://www.fastdeal.pl/oferta/olsztyn/wygladz_cialo_z/1445 Byc może nie jest to oferta dla Twojego miasta, ale na takich stronach cysto pojawiaja sie podobne oferty i może któraś Tobie przypasuje

Gość zapomniałeśśśś
a ja w sobotę idę na cos takiego http://www.google.pl/search?q=rolletic&hl=pl& client=firefox-a&hs=aIZ&sa=X&rls=org.mozilla l fficial&prmd=ivnsm&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=LDTeTbapMtG A-w rolletic jak by się nie wyświetliło i za 3 tygodnie wkleję wam zdjęcie przed i po.