luczjola 0 Napisano Maj 25, 2011 Witam, klika lat temu miałam założoną mirenę z ciągnęłam ją po dwóch latach, czułam się komfortowo bo nie krwawiłam co miesiąc, ale obawiałam się, że może to mieć kiepski wpływ na moje zdrowie bo to trochę ingerencja w organizm. Przy zakładaniu jej zemdlałam bo organizm odrzucał jakby nie było obce ciało. Teraz nie mogę zajść w ciążę, zastanawiam się czy ta antykoncepcja aby mi nie zaszkodziła, może ktoś wypowie się na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 25, 2011 Ściągnęłam :( A chyba nawet właściwsze byłoby słowo usunęłam lub wyjęłam. Dalej nawet nie czytałam, żeby się nie denerwować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jk dlugo sie Napisano Maj 25, 2011 juz starasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hermisia 0 Napisano Maj 25, 2011 no cóż, wkładki zaleca się kobietom, które już rodziły...pewnie może powodować problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach