Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrrut

Wesele a obca osoba towarzyszaca

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrut

w lipcu mam wesele kuzyna zostałem zaproszony z osoba towarzyszaca oczywiscie nie mam dziewczyn wiec znalazłem w intenecie dziewczyne ktora jest chetna ze mną isc na wesele i w piątek mam spotkanie w realu bysmy mogli sie blizej poznac i mam teraz pytanko czy obcej osobie towarzyszacej mam cos jej płacic? oczywiscie zapytam czy mam pomoc finansowac sukienke czy fryzjer itd

bez przesady.... impreze for free bedzie miala. bo ty rzecz jasna kupujesz prezent i kwiaty

Gość brrrrrrrrrut
oczywiscie że prezenty, kwiaty i inne kupuje ja ale pytam czy ja powinienem jej za to zapłacic ze byla ze mną na weselku ?!

Gość bonzaiiiiiiiiii
jak to tata pani to towarzystwa to tak ;)

Gość devilsson
Idź z chłopakiem, będzie lepsza kontrowersja niż widowiskowe lepkie popisy i nieuniknione zejście wujka Mariana z ryjem w sałatce...

Gość uuuuaaaa
płacić? Jeśli dziewczyna robi to zawodowo to pewnie wystawi Ci rachunek.. ale jeśli nie no to proszę Cię, po co masz jej płacić? Idzie na imprezę z Tobą, więc z założenie powinna się dobrze bawić. Pewnie jak się będziecie dobrze bawić to miło będzie jak potem zaprosisz ją do kina czy na drinka :)