Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siano na głowie

masakra z taką fryzurą

Polecane posty

Gość uuuuaaaa
wg mnie nie jest to siano... chyba nawet lepsze takie rozpuszczone loczki niż nienaturalne koki, które czasami mają młode.

Gość ale to jest Twoim zdaniem
"zrobiona" fryzura? moim zdaniem to naturalne loczki, ja wlasnie takie mam :)

Gość jioih
Naturalne to one raczej nie sa, bo przy skorze ma proste wlosy dopiero dol jest krecony. Gdyby byly calkowicie krecone to by fajnie wygladalo, a tak to z przodu przylizane a od tylu szopa.

Gość kuleczka :)
a mi sie podoba fryzura na zdjeciu, skromna, pasuje do skromnej sukienki. podziwiam ze ktos w takiej fryzurze idzie do slubu zwazywszy jaki jest bum na suknie fryzury i idealy nie tylkona slubach

Gość Inna PM
Wcale nie wygląda tak źle. Ma sukienkę tradycyjną trochę się ze średniowieczem kojarzy i do tego takie włoski pasują. Inna sprawa czy to jest wygodne- takie włosy strasznie grzeją.

Cudowny naturalny wygląd, bardzo mi się podoba i fryzura i tym bardziej świetnie z nią współgrająca śliczna sukienka. Pięknie i naturalnie wygladająca panna młoda.

Gość do siano na głowie
ale przecież to widać że te loki są jej naturalne. Też tak mam, kręcą się mniej więcej od wysokości uszu. A laska ma strasznie natapirowane te włosy. Pewnie kilo pianki, lakieru i jeszcze jakieś sztuczne gniazdo do wpięcia welonu. Z całości najbardziej mi się podoba kolor- widać, że nigdy nie farbowała włosów.

Gość aniutek263
to moze niech ona wraca do tego sredniowiecza

Gość co autorko to zdjęcie
obecnej żony twojego byłego? bo nie wiem co ten temat ma wnosić.

Gość tylko tyle
są tematy pod tytułem: zobaczcie jaka wstrętna kiecka, a ten temat wnosi informację, jak się nie należy czesać, żeby nie wyglądać jak topielica. Tyle

lepsze to niż te straszne koki z piórami, gałęziami i różnymi innymi rzeczami wystającymi z włosów, plus oczywiście tona lakieru brokatowego, oczywiście obowiązkowo suknia beza, która nie mieści się w drzwiach. Tak rzeczywiście to jest lepsze.