Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mambaramba24

pomocy! krwawienie po stosunku dziwna wydzielina +pco

Polecane posty

Gość mambaramba24

Mam taki wielki problem, a do tego ogromny lęk przed ginekologiem, że chyba zwariuję:( Mam: -24 lata -rzadko mięsiączkę, bo od dawna mam PCO, czasami po pół roku-rok nie miałam okresu. -ostatni raz u gin 4 lata temu (po tym jak mnie lekarz wyśmial po prostu we wszystko zwatpilam) Do tego ostatnio po stosunku troche poplamiłam krwią prześcieradło i teraz mam taki jakby mini okres, ale w życiu tylko kilka razy współzyłam. Wczesniej jakos ze 2 miesiace temu po stosunku mialam przez jakis tydzien ponad troche zieloną, trochę żółtą wydzielinę i w sumie to chyba nawet obfitą. Boję się że mam jakis stan chorobowy typu nadzerka itp....mial ktos cos podobnego? Wiem ze kazdy przypadek jest inny i najlepsza decyzja bedzie wizyta u GINEKOLOGA, ale zanim dostane sie do lekarza to zwariuje chyba. Możliwe ze po prostu podczas stosunku naruszone zostaly te pecherzyki na jajnikach i dostalam mini okres? Ostatnio pol roku temu miesiaczkowalam tak obficie. Prosze o jakiekolwiek rady, tylko nie piszcie że do lekarza mam iśc bo to wiem i obiecalam sobie ze pojdę już teraz na 100%! Z góry dziekuje

Gość uppppppppppppppppppp
.

Gość A po co kolejny temat
po prostu ręce opadają. PCO, nieregularne miesiączki, zielono-żółta wydzielina plus krwawienie i czekasz na co? Na cud? Że samo przejdzie. Nie można powiedzieć nic -bez badania u ginekologa. Tym bardziej że nie byłaś tam już 4 lata. Skoro cię jeden lekarz wyśmiał to trzeba było go olać i iść do innego. W temacie nadżerki to miałam i to dość rozległą ale powierzchowną. Czasem bolało podczas zbyt głębokich pchnięć ale nigdy nie krwawiłam. Poczytaj sobie o PCO http://www.zdrowieintymne.pl/forum/read.php?9,15125