Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anoa

To nie może być ciąża:))

Polecane posty

Jakieś 5 tygodni temu spalam z moim chłopakiem nie uprawialismy sexu ale byliśmy bardzo blisko. Jakie3 tygodnie temu zaczęło mi się robić nie dobrze... Raz mało nie zemdlalam rano czasem mambiegunke a teraz akurat zaparcia. Od jakiegoś czasu mam czasami zgage przez tydzień urosly mi piersi prawie o rozmiar i tez trochę przytylam. Ale dodam ze miałam po 2 tygodniach po bliskosci miałam miesiaczke może trochę krótsza ale miałam a teraz już nie wiem mogę być w ciąży???proszę pomozcie.... Jestem trochę młoda a mój chłopak jest starszy odemnie o 6 lat....:))

Gość no nie wiemmmmmmmmm
masakraaaaaaaaaa-wiatropylna niby jestes?

Gość no nieeeee
To jak nie uprawialiście seksu, to jak mozes byc w ciazy??? Chyba, ze Twoj chlopak sam sie zabawial jak spałas a potem Ciebie tam wysmarował :)

kuwwwwa, cos czytam dzis bez zrozumienia :) Nie jestes w ciąży- nie kochałas sie z nim .

Ale byliśmy nago on mi wkladal raz palce raz swojego ja już sama nie pamietam a teraz jeszcze te objawy

biegunka i zaparcia to nie sa wczesne objawy ciazy... skoro piszesz ze w sumie nie pamietasz jak to bylo to wiesz co... zostancie na etapie trzymania sie za raczke i buzi w policzek :D

Gość no nieeeee
JKa juz mówilam nie sadze aby była to ciaża... Moze stres tak na Ciebie wpływa. Ale jak bylo to 5 tyg to zrób sobie z rana test albo najlepiej wykonaj badanie krwi Beta koszt ok 20-30zł. Wtedy dowiesz sie wszytskiego i bedziesz mgła odetchnac z ulgą:)

Może i tak dzięki....ale w sumie ja się nie denerwuje zabardzo...... Te objawy są dość wyraźne i jeszcze te piersi... Sama nie wiem co mam myśleć