Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meton

ale nudyyy...

Polecane posty

Gość taka jedna po 30
nudy na pudy :)

a co dojrzala Kobietko nie jest nudno? te same tematy nic nowego.przydalaby sie artistka;)

Gość taka jedna po 30
jestem tu od nie -dawna wiec nie bardzo wiem co sie teraz magluje, zreszta 90 % tematow to jakas proteza i rzeznia, nie ma osob z ktorymi mozna porozmawiac o sexie

dokladnie tak jak mowisz np moja sperma wyzera dziury w dywanie:) co to ma byc?! napewno ktos sie znajdzie z kim moglabys pogadac o seksie,ale wedlug mnie nie rozmawia sie przyjemnie kiedy nie wiesz jak wyglada jaka jest osoba po drugiej stronie,bo raczej nie ciekawie sie robi jak po 1h rozmowy okazuje sie ze jakis owlosoiny stary wykrecony zbok siedzi i klepie w klawiature:)

Gość taka jedna po 30
moze i tak ale z drugiej strony od czego mamy wyobraznie? czy nie od tego zeby latac i unosic sie w myslach ... lepsze to niz lezenie plackiem i liczenie gwiazd

patrzac na gwiazdy bez wyobrazni to raczej nie ma sensu.ogolnie zycie bez wyobrazni jest szare...jest tutaj jakas opcja zeby porozmawiac priv?

Gość taka jedna po 30
ange.ombre@wp.pl

nie chcialem maila:P troche dlugo trwa rozmowa mailem chyba co? tutaj nie da rady ? moze gg?

Gość taka jednak po 30
dzis tylko @