Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana mama pyta

Ile śpą Wasze 1,5 roczne dzieci?

Polecane posty

Gość zainteresowana mama pyta

jak w temacie

Gość deszczowa piosenka :)
od 22.00 do 9.00 (póki co - jeszcze śpi :) ) a w dzień od 14.00 do 15.00

Gość anulaaak
mój synek zasypia 20:00 - 21:00. w nocy przeważnie mamy jedną pobudkę. Śpi do 5:00 - 6:00 wypija mleko i śpi jeszcze tak do 8:00 przeważnie. A w ciągu dnia śpi jeszcze ok 2 godz.

Gość uilououoou
23-10 14-17 maly spioch....

Gość maatka łłopatka
chyba bym do reszty oszalała jak by mi dziecko szło spać o 22 czy o 23 ma 20 miesięcy i spi od 20 do 7 a potem od 10 do 12:30

Gość moje dzieci
ida spac tak do 19:30 i mala spi do ok 6-7 rano, potem 4 godz aktywnosci i ok 2 godz drzemki

Gość uilououoou
Faktycznie to dość męczące gdy dziecko idzie późno spać ale ja z kolei chyba bym oszalała gdybym miała budzić się codziennie o 7, bo wraz z dzieckiem. Wygląda na to że zgrałyśmy się z córką pod względem upodobań. Wolimy położyć się późno i wstać późno. Dlaczego tak późno w jej przypadku? Przez ten długi sen popołudniowy. Ona śpi zawsze trzy godziny. Potem więc wieczór się przeciąga. Ale pracuję nad tym żeby kładła się trochę wcześniej bo się boję że nie wykorzystuje w pełni pory na rośnięcie, no i trudno rozplanować dzień gdy się zaczyna około 10 czy nawet 11-tej (właśnie jesteśmy po pierwszym śniadaniu) . :D

mój 1,5 roczny synek idzie spac prawie zawsze o 20 i spi do 6 rano przebudza sie wypija mleczko z niekapeczka (prawie na spiaco) i spi do 9 a w dzien to roznie klade go tak po 14 to nieraz spi godzinke nieraz tylko pol

Gość anexxis
Mój ma 16 miesięcy, spi od 20.00 do 6/ 7 rano. Potem bierze pierwszą drzemkę około 11.00 i śpi dwie godzinki. Czasem po spie jeszcze raz około 16, 17.00 ale pozwalam mu tylko na pół godzinki

W nocy od 20.30 do 5-6 (zazwyczaj niestety 5 :o) w dzien kolo 11-13 zasypia na 30min do 2godzin

od ok 21 do 6.30- 7.30 (a to juz luksus:) i od 12 - do jakiejs 2? pobudek w nocy raczej brak hej la mariposa :)

Gość mmmkmkkngfjfgj
moj spi od 21 do 7,30 a w dzien od 11 do 15 czasami 16

Gość zainteresowana mama odpowiada
od 21.30 do 7h30 i od 13 do 15

Gość moj syyyynek
23 miesiące śpi od ok 21.00-21.30 do 7.30-8.00 w dzien spi od ok 12.30-14.30 lub 15.00- roznie

Mój synek zaczął 18 miesiąc : Rano wstaje między 7.00 a 7.30 Potem drzemka między 13.00 a 14.00 śpi wtedy od 1,5h do 2 h idzie spać na noc między 20.00 a 20.30 przesypia całą noc od skończenia 10 miesięcy .

Gość gość
Jedna drzemka pk. 13-15 czasami nawet do 15.30-16 i cala noc ok. 20-7

Gość gość
córka 15 miesięcy i jedna godzinna drzemka tak po 14. W nocy od 21 do 6-7 (mleko) i śpi do 10.