Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka01

Antykoncepcja po raz pierwszy...

Polecane posty

Gość forumowiczka01

Witam, chciałabym zapytać o stosowanie tabletek antykoncepcyjnych Sylvie30? Czy któraś z Was je stosuje? Jakie macie opinie? Drugie pytanie. Nie wiem czy poprawnie zaczęłam używać. Pierwszego dnia cyklu (w sobotę) wzięłam pierwszą tabletkę z oznaczeniem: So, mam jednak przeczucie, że robię coś źle. Pomóżcie.

Gość qepasaqe
dobrze robisz, jak so to so :)

Gość logitech111
Witam jestem tu całkiem nowa i wiem że napewno już się gdzieś taki temat przewinął. ALe błagam was o pomoc...!!!! ja też tak jak koleżanka wyżej od 12 dni biorę tabletki naty... i ciągle scizuje że coś żle tyle że ja mam hormonet.. (przepisałm mi go gin. po karmieniu piersią powiedział że spróbujemy te bo mają najmniejsze stęzenie hormonów a jak cośsię bedzie działo to będziemy zmieniac na inne) no i wziełam w pierwszym dniu miesiączki i na drugi dzień już było po miesiączce znikneła... a teraz w 10 tabletce pojawił się znowu taki jak by okres albo większe plamienia i brzuch mnie boli jak przy okresie zawsze bolał... może się tak dzieć??? ja wiem że to się niby reguluje po trzecim opakowaniu ale to moje pierwsze tabsy i ciągle sie zatanawiam czy wszytko jest ok... narazie żadnych innyhc skutków nie zaóważyłam być może a nawet napewno jest jeszcze za wsześcnie... ale licze na wsze odpowiedzi i z góry dziękuje pozdrawiam