Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ManiaKorka

SENS-EYE

Polecane posty

Gość ManiaKorka

ciekawi mnie czy ktoś miał okazję być na zabiegu z podczerwienią Sens-eye ?

Gość TylkoGruper
dostałam z okazji dnia mamy od córki kilka zabiegów w salonie na Mokotowie. Mimo ,że dzień matki jest dzisiaj , ja prezent otrzymałam kilka dni wczesniej . Córka zachwalała zabieg . Ja odwiecznie mam problem z podpuchniętymi oczami , zasiniałymi , no i te zmarszczki...

Gość ManiaKorka
ale byłaś już na tym zabiegu ? Jakie odczucia ?

Gość TylkoGruper
Byłam raz , to był zestaw 3 zabiegów. Pani kosmetyczka dokładnie obejrzała moją twarz, podpowiedziała jak o nią dbać.Zabieg przyjemny, cera po jednym zabiegu wygładzona , jaśniejsza wyraźnie.Po zabiegu czułam mocne naciągnięcie skóry. Efekt zdecydowanie widoczny .

Gość ManiaKorka
możesz podać w którym salonie byłaś ?

Gość TylkoGruper
ja byłam na Mokotowie , salon Sensiva . Przytulny lokal, atmosfera przyjazna. Muszę przyznac że było tak przyjemnie że usnęłam podczas zabiegu.

Gość HiacyntF
czy ktoś jeszcze korzystał ? ManiaKorka skorzystałaś ?

Gość Pingpongmoj
byłam na Sens-eye w połączeniu z Focusem , salon chyba się nazywa Sensiva, na pewno na Mokotowie. mimo tego ze miałam tylko jeden zabieg - widziałam efekty.

Gość PifPaw
po 3 zabiegach zauważyłem wyraźny efekt , ale może to dla tego że jestem facetem :) moja dziewczyna już po jednym zabiegu widziała u mnie rozjaśnienie twarzy, mniejsze opuchnięcia

Gość AntekL
Ja byłem na mezoterapii bezigłowej do tego miałem zabieg z podczerwienią -baaaardzo przyjemny. Jestem ciepłolubny a sens-eye to jeden z tych przyjemnych zabiegów, po których efekt jest widoczny od razu

Gość Kinia000
a co to za zabieg ?

Gość Pingpongmoj
Sens-Eye to takie okulary, które mają wbudowaną podczerwień. Kosmetyczka nakłada serum z maską ( ja miałam z kwasem hialuronowym ) pod oczy i nakłada te kosmiczne okulary. Zabieg bardzo bardzo bardzo przyjemny. Pod koniec usnęłam.

Gość HeniaIjejTesty
jestem świeżo po serii 10 zabiegów . nie będę ściemniać mnie się efekt podoba.Już zapomniałam jakie sińce miałam pod oczami, zmarszczki , kurze łapki zdecydowanie nie widoczne. Poczytałam trochę o podczerwieni i byłam zaskoczona jego pozytywnym wpływem na nasz organizm.

Gość UpsCoś
z kwasem hialuronowym widziałam u siebie efekt, ciekawe jak długo się utrzyma :)

Gość HeniaIjejTesty
nie spodziewam się efektów długotrwałych , prawdę mówiąc bez ciągłego dbania o siebie i systematyczności nie ma rezultatów- i tak jest ze wszystkim. Ćwiczysz - efekty są , przestajesz ćwiczyć - zanikają , nie ćwiczysz- efektów brak :( A życie toczy się dalej...

Gość UpsCośDało
dla mnie efekt porównywalny z mezotepaią :)

Gość lulka2
uwielbiam zabiegi, które są przyjemne a do tego jeszcze działają.Po serii Sens-Eye realnie zmniejszyły mi się zasinienia pod oczami a w żaden sposób nie mogłam sobie z nimi dać rady. Teraz już tylko zabiegi przypominające i mam nadzieje że szarość pod oczami nie wróci :)

Gość vcgfdhfdhf
oczy oczy oczy duszy

Gość Eye-Sens
Eye-Sens

Gość Jestem pod wrażeniem
jestem pod wrażeniem jeżeli chodzi o cienie pod oczami, RESPECT

Gość LolaLukam
a czy kobieta w ciąży może mieć ten zabieg ? mam potworne sińce pod oczami i nie mogę sobie z tym poradzić , teraz jeszcze bardziej bo w 6 miesiącu jestem

Gość kjlkhjhsdcc
Kobietom w ciąży nie poleca się żadnych zabiegów na sprzęcie !!! Nawet masaż nie jest polecany w ciąży.

Gość MĘSZCZYZNA
po 50-siątce coś się stało z moją skórą pod oczami, po tym zabiegu wróciła mi wiara w bezinwazyjne zabiegi. męszczyzna

jestem świeżo po serii . miałam problem z typowymi zmarszczkami od usmiechow :) Już nawet przywyklam do nich.Wiele razy korzystałam z różnych zabiegów nawet bardziej inwazyjnych i nie wierzyłam że przyniosą jakieś spektakularne efekty.A ten okazał się super, mam nadzieję że nie tylko na mnie tak zadziałał.

Gość Zuzanna280913
tak, a jak długo utrzymuje się efekt , żeby nie było że 5 minut...

Gość kaligrafkaUfa
Po 6 zabiegach efekt widoczny również dla mojego męża. Jednak kontynuuję zalecenia i stosuję odpowiednie kosmetyki po tej terapii. Myślę , że 2 razy do roku każda kobieta dbająca o swoją twarz powinna zrobić serię zabiegów. Miałam robione różne bezinwazyjne zabiegi na twarz ale jeżeli chodzi o okolicę oka to to jest mój numer jeden.

Gość 12345juiil
Dziewczyny namawiam do zrobienia sobie zdjęcia przed zabiegiem i po nim , nawet swoim telefonem komórkowym. U mnie widoczny jest duży efekt. Miałam robione z kwasem hialuronowym z naciskiem na zmarszczki i widziałam szybko rezultat. Systematycznie stosuję mezoterapię igłową ale przy uśmiechu zmarszczki mimiczne zawsze są widoczne zwłaszcza po 40-tce. Teraz po serii tego zabiegu mogę powiedzieć o zmianie na lepsze ( oceniam to jakieś 70 % mniej ). Skóra jest świetlista i tak jakby wyrównała się pod okiem.Przyznam się że zupełnie nie brałam pod uwagę że po tak "zwyczajnym" zabiegu może on coś mi dać.

Gość kiki500
Wykupiłam mojej babci ten zabieg głównie z myślą o powiekach. Zmarszczki ewidentnie mniejsze i wokół oczu i na samych powiekach. Sama babcia była w szoku .

Gość 66666669999999
Bl'ane +Eye-Sens

Gość Miki3033
A ja chodzę do mojej pani doktor na te zabiegi. Skoro nawet lekarze stosują tak nieinwazyjne zabiegi to coś w tym musi być .