Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ManiaKorka

SENS-EYE

Polecane posty

Go艣膰 ManiaKorka

ciekawi mnie czy kto艣 mia艂 okazj臋 by膰 na zabiegu z podczerwieni膮 Sens-eye ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 TylkoGruper
dosta艂am z okazji dnia mamy od c贸rki kilka zabieg贸w w salonie na Mokotowie. Mimo ,偶e dzie艅 matki jest dzisiaj , ja prezent otrzyma艂am kilka dni wczesniej . C贸rka zachwala艂a zabieg . Ja odwiecznie mam problem z podpuchni臋tymi oczami , zasinia艂ymi , no i te zmarszczki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ManiaKorka
ale by艂a艣 ju偶 na tym zabiegu ? Jakie odczucia ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoGruper
By艂am raz , to by艂 zestaw 3 zabieg贸w. Pani kosmetyczka dok艂adnie obejrza艂a moj膮 twarz, podpowiedzia艂a jak o ni膮 dba膰.Zabieg przyjemny, cera po jednym zabiegu wyg艂adzona , ja艣niejsza wyra藕nie.Po zabiegu czu艂am mocne naci膮gni臋cie sk贸ry. Efekt zdecydowanie widoczny .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ManiaKorka
mo偶esz poda膰 w kt贸rym salonie by艂a艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoGruper
ja by艂am na Mokotowie , salon Sensiva . Przytulny lokal, atmosfera przyjazna. Musz臋 przyznac 偶e by艂o tak przyjemnie 偶e usn臋艂am podczas zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HiacyntF
czy kto艣 jeszcze korzysta艂 ? ManiaKorka skorzysta艂a艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pingpongmoj
by艂am na Sens-eye w po艂膮czeniu z Focusem , salon chyba si臋 nazywa Sensiva, na pewno na Mokotowie. mimo tego ze mia艂am tylko jeden zabieg - widzia艂am efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PifPaw
po 3 zabiegach zauwa偶y艂em wyra藕ny efekt , ale mo偶e to dla tego 偶e jestem facetem :) moja dziewczyna ju偶 po jednym zabiegu widzia艂a u mnie rozja艣nienie twarzy, mniejsze opuchni臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AntekL
Ja by艂em na mezoterapii bezig艂owej do tego mia艂em zabieg z podczerwieni膮 -baaaardzo przyjemny. Jestem ciep艂olubny a sens-eye to jeden z tych przyjemnych zabieg贸w, po kt贸rych efekt jest widoczny od razu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia000
a co to za zabieg ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pingpongmoj
Sens-Eye to takie okulary, kt贸re maj膮 wbudowan膮 podczerwie艅. Kosmetyczka nak艂ada serum z mask膮 ( ja mia艂am z kwasem hialuronowym ) pod oczy i nak艂ada te kosmiczne okulary. Zabieg bardzo bardzo bardzo przyjemny. Pod koniec usn臋艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HeniaIjejTesty
jestem 艣wie偶o po serii 10 zabieg贸w . nie b臋d臋 艣ciemnia膰 mnie si臋 efekt podoba.Ju偶 zapomnia艂am jakie si艅ce mia艂am pod oczami, zmarszczki , kurze 艂apki zdecydowanie nie widoczne. Poczyta艂am troch臋 o podczerwieni i by艂am zaskoczona jego pozytywnym wp艂ywem na nasz organizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UpsCo艣
z kwasem hialuronowym widzia艂am u siebie efekt, ciekawe jak d艂ugo si臋 utrzyma :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HeniaIjejTesty
nie spodziewam si臋 efekt贸w d艂ugotrwa艂ych , prawd臋 m贸wi膮c bez ci膮g艂ego dbania o siebie i systematyczno艣ci nie ma rezultat贸w- i tak jest ze wszystkim. 膯wiczysz - efekty s膮 , przestajesz 膰wiczy膰 - zanikaj膮 , nie 膰wiczysz- efekt贸w brak :( A 偶ycie toczy si臋 dalej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UpsCo艣Da艂o
dla mnie efekt por贸wnywalny z mezotepai膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulka2
uwielbiam zabiegi, kt贸re s膮 przyjemne a do tego jeszcze dzia艂aj膮.Po serii Sens-Eye realnie zmniejszy艂y mi si臋 zasinienia pod oczami a w 偶aden spos贸b nie mog艂am sobie z nimi da膰 rady. Teraz ju偶 tylko zabiegi przypominaj膮ce i mam nadzieje 偶e szaro艣膰 pod oczami nie wr贸ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcgfdhfdhf
oczy oczy oczy duszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eye-Sens
Eye-Sens

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jestem pod wra偶eniem
jestem pod wra偶eniem je偶eli chodzi o cienie pod oczami, RESPECT

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LolaLukam
a czy kobieta w ci膮偶y mo偶e mie膰 ten zabieg ? mam potworne si艅ce pod oczami i nie mog臋 sobie z tym poradzi膰 , teraz jeszcze bardziej bo w 6 miesi膮cu jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjlkhjhsdcc
Kobietom w ci膮偶y nie poleca si臋 偶adnych zabieg贸w na sprz臋cie !!! Nawet masa偶 nie jest polecany w ci膮偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M臉SZCZYZNA
po 50-si膮tce co艣 si臋 sta艂o z moj膮 sk贸r膮 pod oczami, po tym zabiegu wr贸ci艂a mi wiara w bezinwazyjne zabiegi. m臋szczyzna

Udost臋pnij ten post

jestem 艣wie偶o po serii . mia艂am problem z typowymi zmarszczkami od usmiechow :) Ju偶 nawet przywyklam do nich.Wiele razy korzysta艂am z r贸偶nych zabieg贸w nawet bardziej inwazyjnych i nie wierzy艂am 偶e przynios膮 jakie艣 spektakularne efekty.A ten okaza艂 si臋 super, mam nadziej臋 偶e nie tylko na mnie tak zadzia艂a艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzanna280913
tak, a jak d艂ugo utrzymuje si臋 efekt , 偶eby nie by艂o 偶e 5 minut...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaligrafkaUfa
Po 6 zabiegach efekt widoczny r贸wnie偶 dla mojego m臋偶a. Jednak kontynuuj臋 zalecenia i stosuj臋 odpowiednie kosmetyki po tej terapii. My艣l臋 , 偶e 2 razy do roku ka偶da kobieta dbaj膮ca o swoj膮 twarz powinna zrobi膰 seri臋 zabieg贸w. Mia艂am robione r贸偶ne bezinwazyjne zabiegi na twarz ale je偶eli chodzi o okolic臋 oka to to jest m贸j numer jeden.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 12345juiil
Dziewczyny namawiam do zrobienia sobie zdj臋cia przed zabiegiem i po nim , nawet swoim telefonem kom贸rkowym. U mnie widoczny jest du偶y efekt. Mia艂am robione z kwasem hialuronowym z naciskiem na zmarszczki i widzia艂am szybko rezultat. Systematycznie stosuj臋 mezoterapi臋 ig艂ow膮 ale przy u艣miechu zmarszczki mimiczne zawsze s膮 widoczne zw艂aszcza po 40-tce. Teraz po serii tego zabiegu mog臋 powiedzie膰 o zmianie na lepsze ( oceniam to jakie艣 70 % mniej ). Sk贸ra jest 艣wietlista i tak jakby wyr贸wna艂a si臋 pod okiem.Przyznam si臋 偶e zupe艂nie nie bra艂am pod uwag臋 偶e po tak "zwyczajnym" zabiegu mo偶e on co艣 mi da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiki500
Wykupi艂am mojej babci ten zabieg g艂贸wnie z my艣l膮 o powiekach. Zmarszczki ewidentnie mniejsze i wok贸艂 oczu i na samych powiekach. Sama babcia by艂a w szoku .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 66666669999999
Bl'ane +Eye-Sens

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miki3033
A ja chodz臋 do mojej pani doktor na te zabiegi. Skoro nawet lekarze stosuj膮 tak nieinwazyjne zabiegi to co艣 w tym musi by膰 .

Udost臋pnij ten post