Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oligierka

usuwanie blizny za darmo?

Polecane posty

jest kilkanascie roznych laserow-wiec nie mozna uogolniac...w specjalistycznym centrum laser zostaje dobrany do potrzeb pacjenta...jesli ktos idzie gdzie maja jeden typ-to go lecza tym co maja -logiczne.

Gość oligierka
no własnie i to juz nie pierwsza opinia która słysze na temat ze lasery gówno daja na takie blizny...

ok...nie chce mi sie juz przekonywac, na co-dzien mam do czynienia z pacjentami chirurgicznymi wiec wyrazilam moja opinie ...rob jak uwazasz ...

Gość wr30
ja tez mam blizny nogach,plecach.ramieniu(pooparzeniowe) mam 30l i nadal sie z tym niemoge pogodzic sa szpecace niszcza mi zycie co nieco miałam robione ale niema efektu siegałam porad chirurgów i ponoc mozna je usunac ale tylko laserowo odpłatnie niestety niestac mnie na takie zabiegi(operacje) moze wiecie gdzie mogłabym sie udac w celu zrefundowania tych zabiegów pomozcie prosze..

Gość gość
Za darmo nie usuniesz na pewno, musisz poszukac w jakis klinikach tego typu www.centrumpodplatanem.pl

Gość gość
Za darmo raczej trudno szukać osoby, która się tego podejmie. Z reszta dobry efekt kosztuje. Ja polecam Klinikę Magnuccy - efekt jaki tam uzyskali jest zdecydowanie wart każdych pieniędzy, tym bardziej, że blizny były na twarzy, więc różnica jest ogromna. Bardzo ich polecam.