Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemiecloczki

falownica do wlosow ?

Polecane posty

Gość chcemiecloczki

mam lokowke ale robia mi się na niej takie loczki bardzo skrecone i slyszalam o tych falownicach, ktore robia takie wlasnie delikatne fale jak bym chciala i zastanawiam sie nad ta : http://www.splendore.pl/Falownica_do_wlosow_BAB_2269E__p7573.html czy ktos takiej uzywal ? czy ladne wychodza czy moze sa jakies inne ? mam prostownice babylissa i jestem bardzo przywizana do tej marki ale moze zna ktos lepsze?

Gość mam dokładnie identyczną
i te fale są okropne :o Jak u dziewuchy ze wsi :o Nie kupuj tego bo naprawdę okropne fale to robi. Uzylam jej raz i teraz lezy w polce bo wstyd wyjsc z takim czyms na glowie. Juz lepiej rob fale prostownica

Gość anadomini
mi fryzjerka na stodniowke robila falownica wlasnie fryzurke nie iwem czy ta sama ale napewno podobna i sliczne wyszly ;) mi sie takie loki bardzo skrecone srednio podobaja i sama bym sobie taka zakupila ale niestety to dlam nei troszke za duzo :p

Gość mmmmmmmmalina
widzialam na yt jak robia taka lwasnie falownica i fajny efekt tkai hollywoodzki :D ale to tez trzeba umiec tak smao prostownica jak kolezanka wyzej mowi jej wychodzi mi np prsotownica nie choc uczylam sie na filmikach z yt i nic z tego

Gość wiolcis69
ostatnio pożyczyłam od koleżanki falownicę babyliss 2337U - po prostu coś niesamowitego, bardzo szybko 'kręci' włosy.. długo się trzymają, gdyby nie to ze kosztuje około 200 zł to na pewno bym sobie kupiła : )

Gość permes

Proszę - fryzomania.pl/blog/top-3-najlepsze-falownice-do-wlosow.html/

Jak widzisz, wcale nie jest potrzebny bardzo wysoki budżet dla uzyskania jakościowego rozwiązania. Po prostu każdy element musi być dopasowany z głową.