mysza9876 0 Napisano Maj 26, 2011 Witam, mam bardzo niereguralne cykle od 30 do 45. W 23 dc wystąpiła u mnie brązowa wydzielina, na początku bardzo mało a teraz coraz więcej i chyba się przekształca w okres. Teraz jest 32 dc. Czy któraś z was miała podobnie? Czy to zaburzenia cyklu? Dodam że zawsze 2 tyg przed okresem bolą mnie piersi a teraz wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjyxjyuj Napisano Maj 26, 2011 ja własnie teraz tak miałam.... tylko biore tabsy tydzien przed wlasnie mialam takie brazowe plamienia ktore trwaly az do okresu a okres był taki skapy i w sumie wiecej bylo tego brazowego przypuszczam ze tabletki moga mi nie trzymac cyklu ale w sumie nie wiem co to moze byc chyba tylko gin nam moze powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jeszcze inaczej Napisano Maj 26, 2011 A ja z kolei zawsze końcówkę okresu mam taką mega brązową, strasznie ciemną, wogóle to krwi nie przypomina... Nie biorę tabsów ani nic innego, nie współżyję od jakichś dwóch lat, u lekarza byłam ostatnio pół roku temu (chodzę rutynowo raz na rok, zwłaszcza kiedy nie współżyję, bo jak miałam regularny seks, to częściej :P) i wszystko było ok, choć już wtedy miałam takie coś. Się zastanawiam czy to więc normalne, czy mam niedouczonego ginekologa...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żę tak powiem Napisano Maj 27, 2011 Kurcze Mysza ja miałam tak samo w tym miesiącu!!! W dodatku to zawsze miałam bolesne okresy a tym razem nie. I tez zaczęło się od brązowego plamienia a okres był bardzo skąpy!! Nigdy takiego nie miałam. Przed okresem byłam u gina, zrobił cytologię i zbadał. Chyba jak będę odbierała wynik zapytam czym może być spowodowana taka dziwna miesiączka!!! A bierzesz tabletki anty? Bo ja nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach