Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy kto wie

Zupa z botwiny za blada ??!

Polecane posty

Gość pomocy kto wie

Dlaczego ? Wie ktoś ? W ogóle koloru nie złapała a botwiny zużyłam sporo (2 pęczki)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość daj koncetrantu
pomidorowego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na koncu
można dodać koncentrat barszczu z Krakusa. Ja tak robię i mam ładny kolor i smak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomocy kto wie
Zakwasiłam sokiem z cytryny ale może za szybko ? Buraki, liście nie zdążyły puścić soku?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zwykle dodaję 2 buraki
dla koloru, albo dodaję koncentratu Krakusa. Bo botwinka niewiele koloru daje i zielone liście go zmieniają

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie dodawac octuu
Po co gotowac zupy w domu gdy dodajecie octu ,jakiegos koncentratu ze sklepu. Przeceiz wystarczy dodac sok z cytryny i na sam koniec sok z buraka,tak jak juz ktos wspomniał i zupa bez chemi i octu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomocy kto wie
Ja dodałam soku z cytryny :-) Nawet jeśli tylko troszkę zakwasimy to zupa wychodzi super, ale jeszcze nigdy nie wyszła mi taka jasna dlatego tak się zdziwiłam ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×