Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaTOBĄ

CZYM JEST DLA WAS ZDRADA

Polecane posty

Gość zaciekawionaTOBĄ

Hej, mam pytanie.. czym jest dla was zdrada? Czy za zdradę uważacie przytulenie, pocałunek, trzymanie za rękę a może sex?

Gość zaciekawionaTOBĄ
da sie wybaczyć zdrade? ..

Gość Miss powiatu
mam dwa pojęcia zdrady. gdyby mnie zdradzono- uważałabym za zdradę seks, pocałunek itp. gdybym zdradziła - wówczas zdrada zaczynałaby się dla mnie od zdrady emocjonalnej. nie musi być seksu, ale jeśli ktoś cię fascynuje na tyle, że wolisz z tą osobą rozmawiać, przebywać niż z partnerem, to dla mnie już jest zdrada.

Gość pra....cuś:)
moim zdaniem jak sie jakas dziewczyna przytula do jakiegos fagasa mając swojego faceta to jednak z nia jest coś nie tak...dla mnie to już zalążek zdrady

czy da sie wybaczyc?? to zależy od człowieka...

Gość Miss powiatu
nie wiem, nie byłam w takiej sytuacji. wybaczyć może się da ale ciężko będzie zapomnieć i żyć dalej z tą osobą

ja bym nie wybaczyła...brzydziłabym się kimś takim...

zaciekawionaTOBĄ- zdradziałas??

Gość zaciekawionaTOBĄ
zostałam "zdradzona". Narzeczony zdradził mnie ze swoją najlepszą koleżanką, poszli do łózka... Sam mi o tym powiedział, jestem z nim.. ale od tego czasu nie uprawiamy sexu.

Da sie wybaczyc, ale nie kazdy potrafi to zrobic.

to nieciekawie:(

Po co z nim jesteś? Dla mnie zdradza to odrzucenie, pokazanie, że nie zależy Ci na partnerze. Czyli seks, związek emocjonalny i co tylko jesteście w stanie wymyślić. I nie ma powodu żeby to wybaczać.

Gość Miss powiatu
może jeśli to jednorazowy incydent, można wybaczyć. gorzej jeśli ktoś prowadzi podwójne życie - w domu żona, na boku kochanka wieloletnia.. bywa i tak niestety..

dla mnei zdrada to przede wszystkim klamanie w zwiazku na temat kolezanek, znajomych moj byly mial takie kolezanki z ktorymi sie na kawe spotykal, do kina z nimi chodzil ja o niczym nie wiedzialam i dla mnie to juz zdrada seksu miedzy nimi nie bylo ale wlasnie zdrada to nie tylko seks

dla mnie nawet taki jeden "incydent" to przekreśliłby wszystko... nie po to jest ze mną żeby chodzić do drugiej i dawać dupy...normalna męska dziwka....

Gość zaciekawionaTOBĄ
Jestem z nim bo go kocham, mieszkamy razem... chyba potrzebuje czasu na wybaczenie. Gdy powiedział mi o wszystkim wyrzuciłam go z domu, ale pozwoliłam wrócić.. stara sie codziennie przynosi kwiaty.. pisze sms ze mnie kocha gady jest w pracy.. biega za mną jak mały piesek, ale i tak spi na kanapie

agnieszka- popieram stuprocentowo:)

Gość Miss powiatu
z tego co mówisz, można sądzić że twojemu chłopakowi ta dziewczyna się podobała, była między nimi sympatia i coś jeszcze.. dla mnie to zdrada emocjonalna trudna do wybaczenia. zafascynował się tą dziewczyną.

skoro to narzeczony...możesz się jeszcze wycofać.... przynajmniej dobrze, że dowiedziałaś się o tym przed ślubem, nie po...wiedz, że facet raz nie zdradza...skoro zrobił to raz zrobi i kolejny...

Gość zaciekawionaTOBĄ
rozmawiałam o tym z najlepszą koleżanką, zaproponowała mi aby zrobiła to samo, ale ja nie jestem to tego zdolna. Czasem mam ochote go przytulic i powiedziec ze wybaczam.. ale gdy wyobrażę sobie ten widok jak uprawiają sex to jestem momentalnie wściekła.. Może w końcu sie przełamać .. ?

no wiesz... nie możemy Ci mówić czy masz to z nim zrobić czy nie... czy masz się rozstać z nim czy też nie... po prostu każdy wyraża swoje zdanie na ten temat, ja np. bym w życiu czegoś takiego nie wybaczyła...dziewczyno...tego kwiatu pół światu...nie ten to inny...może wiele lepszy???:)

Gość zaciekawionaTOBĄ
będą z nim 5 lat, wspólne mieszkanie, pies.. trudno to tak zostawic..

jak długo będzie Ci kwiaty przynosił? Przecież już raz pokazał Ci jak mu na Tobie zależy.

zdrada to przede wszystkim seks, pocalunek jak najbardziej tez.. chociaz to tez zalezy.. sa takie kraje gdzie witajac sie z dziewczyna facet caluje jej kazdy policzek ( typowe buzi ;P ) ale pocalunki sa rozne... nie stety przytulenie? hmm tez zalezy jakie.. ja np mam grono znajomych z ktorymi witam sie wlasnie w taki sposob i nie uznaje tego za zdrade osobiscie nie wybaczylam bym zdrady.. tej zwiazanej z seksem

fawila ma racje:)

Gość zaciekawionaTOBĄ
zmieniłabym mu zycie kompletnie życie. Kobieta z która mnie zdradził pracowała u niego, on ma swoją firme budowlaną a ona była "sekretarką" pierwsze co musił zrobic aby mógł wrócić do domu- zwolnic ją, teraz pracuje tam miła pani po 40. Zmienił numer prywatny, kontroluje mi mail, po pracy or razu do domu, żadnych potajemnych rozmów z osobnym pokoju.. czuje sie troszke jak zołza

Gość zaciekawionaTOBĄ
kontroluje mu mail *