Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izkaa...26

Depresja czy nerwica...?

Polecane posty

Gość Izkaa...26

Hello... Mam pytanie. Otóz mam 26lat od 3 lat jestem zona i matka. Wszystko bylo jak narazie ok z tym ze od jakiegos miesiaca mam problemy sama ze soba. Wszystko mnie denerwuje, na nic nie mam ochoty, ze wszystkimi sie kluce, o wszystko sie obwiniam. Czesto mam mysli samobójcze. Najgorsze jest to ze strasznie zlosci mnie moj syn. Czasem az nad nim placze z tych nerwów. Ból glowy zaczal sie pokazywac. Zastanawiam sie od czego moze sie to dziac. Dodam ze nie pracuje, calymi dniami siedze w domu z dzieckiem a maz pracuje od rana do wieczora. Nie wiem czy mam isc z tym do lekarza czy odczekac...? POMOCY!!!!!!!

Gość Izkaa...26
Prosze o ODPOWIEDZ kogos z podobnym problemem

Gość b3
bardziej mi to na depresje wygląda. mam depresje i nerwice:O lecze sie jakis czas i depresja praktycznie odpuscila.mam chec do zycia,wieksza cierpliwosc,cieszy mnie duzo wiecej. niestety z nerwica gorzej......objawy potrafia zameczyc. mozliwe ,ze nie masz nawet depresji ale jestes wypalona i zmeczona.przejdz sie do dobrego psychiatry.zrobi z toba wywiad i zobaczysz co dalej.:) zadzialaj juz teraz bo to gowno lubi sie pogłębiac😠

Gość zemsta kurczaka h5n1
Izkaa...26 _ kup sobie tabletki VALIDOL na uspokojenie, a jeżeli one nie pomogą to wtedy HYDROXYZINUM tylko nie wiem czy to jest dostępne bez recepty

Gość Izkaa...26
A te drugie to sa jakies psychotropy? Moja mama bierze estazolam na nerwice ale po nich to tylko spi dlugo i chodzi jak nacpana. Ja nie moge sobie pozwolic na otepienie bo mam 3letnie dziecko

Gość Izkaa...26
Acha... Ile mniej wiecej kosztuja takie tablketki?!

hydroxyzinium(inaczej atarax) to na recepte. Moim zdaniem idz do lekarza moze tez jakies witaminki? albo ziolowe? Powinnas tez isc do psychologa, ja chodze od 4 miesiecy regulranie co tydzien w koncu mi sie udało i jest lepiej:)

Gość humorzasta_dżasta
pod żadnym pozorem nie bierz hydrox..coś tam. to psychotropy, otumanią Cię i uzależnią. Potem juz nei bedziesz w stanie sobie z niczym poradzić..na nerwy tylko jakieś ziółka na prawdę nie daj się zatruwać tabletkami! przede wszystkim... pogadaj z kimś..wypłacz się jeśli trzeba.. w końcu masz dla kogo żyć! choćby nie wiem jak było ciężko. Życzę powodzenia i wiary w szczęscie..

Gość HDE
raczej depresja, biegiem do lekarza i nie bój się lęków one są po to by pomóc

Gość Izkaa...26
Dziękuje za zainteresowanie. Teraz to juz sama nie wiem brac leki czy nie... Boje a nawet wstydze sie isc do psychiatry. Na ogół jestem mało mówna i ciezko mi sie otworzyc przy kims obcym... :(

Gość HDE
ja też się bałam,ale to nic strasznego,opowiedziałam lekarce o swoich objawach,ona zadała mi parę pytań,ale nic na siłę ze mnie nie wyciągała,leczyć się to nie wstyd-jedni mają np. gruźlicę inni depresję i tyle