Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toshiba Satellite

Dzieci z lipca 2010 :)) ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Mam córcie 10miesiecy :) Pochwalmy się co umią nasze dzieciaczki. Moja bardzo dlugo nie chciała raczkować dopiero od niedawna:) I teraz już zaczyna wstawać:) Sama siada duuuzoo gada:)

Gość zimna cola
witam, mój synek ma skończone 10 miesięcy. Ładnie się rozwija, akurat raczkować zaczął jak miał 6 miesięcy i siadać też. Teraz już stawia pierwsz kroczki, no ale coś mało mówi, nawet nie gaworzy jak dzieci, tylko piszczy. No i waży 10 kg, a wzrost 78:) A twoja córa?

moja corka wazy 8200:) a wzrost to dzis bede ja mierzyc :) Ogolnie duzo gaworzy smieje sie ciagle pogodne dziecko:)niolek mi sie trafil a powiedz mi przesypia twoj synus cala noc? Moja tak:) np. od 23 do 10 :)

Gość zimna cola
No raczej przesypia, o 21 idzie spać, póziej o 12 wsaje na mleko, i już do 8 rano sie nie budzi. A jak tam ząbki, mój ma 6, 4 na górze i 2 na dole. Własnie idziemy na spacerek, taka ładna pogoda:) Pózniej zajrze. Pozdrawiam

ooo duzo ma zabkow:) Moja ma dwa na dole tylko jak narazie:) i tez pozno jej wyszły bo pierwszy zabek jak miala 9 miesiecy:) oczekiwany :)

Gość fwregrwegwthtrwjh
Witam Trochę z innej beczki - jak ubierałyście swoje dzieci latem? Chodzi mi o pierwszy tydzień, może miesiąc życia kiedy na dworze skwar, bo będę mamą z lipca 2011 ;) i nie wiem jak takiego noworodka ubierać zeby było dobrze