Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwina23

BRAŁAM ANTY I CHYBA JESTEM W CIAZY

Polecane posty

PRZEZ MIESIac braqłam tabletki anty i kiedy zle zaczełam sie czuc przez 3 dni brzuch mnie bolał i nie mogłam spac myslałam ze to przez tabletki ale chyba nie przez tabletki czy to jest mozliwe zebym była w ciazy

Gość ciąża nie boli
:) Od tabletek nie zachodzi się w ciążę :) Musiałby być seks..

Gość motylowySlonecznik
CIĄŻA NIE BOLI ALE POROD KURW TAAAAAAAK

Gość motylowySlonecznik
A MOŻE Z TABLETKI JAK Z NASIONKA WYKIELKOWAŁ BOBASEK :)

Gość KARDARKA
ja też tak miałam,jakis czas temu....jak brała tabletki, codziennie co do minutki punktualnie. teraz mam juz 4 letniego synka:D

Gość dfvrgvrvr
tak to jest jak sie nie czyta ulotek... jak byk jest napisane ze przy pierwszym opakowaniu do ok. 10 dni powinno się stosowac dodatkowe zabezpieczenie bo organizm się dopiero przyzwyczaja myślenie nie boli

Gość Krina
W jakiej ulotce Ty takie rewelacje przeczytałaś?:D Jeśli się zażyje pierwszą tabletkę pierwszego dnia okresu, jest się zabezpieczonym od razu, jeśli 2-5 dnia okresu- należy stosować dodatkowe zabezpieczenie przez 7 dni.

Gość dfvrgvrvr
chodziłam na wykłady z fizjologii moja droga i wiem jak to działa przy pierwszym opakowaniu tak to wygląda w nowszych generacjach leków typu Yaz z powodu mniejszej ilości hormonu

Gość Krina
To usłyszałaś na wykładzie czy wyczytałaś w ulotce?:P

Gość dfvrgvrvr
jedno i drugie:] nie rób z ludzi idiotów łapiac ich za słówka które nie zmieniają kontekstu

"tak to jest jak sie nie czyta ulotek... jak byk jest napisane ze przy pierwszym opakowaniu do ok. 10 dni powinno się stosowac dodatkowe zabezpieczenie bo organizm się dopiero przyzwyczaja myślenie nie boli" W internecie są dostępne ulotki większości tabletek anytkoncepcyjnych. Mogłabyś rzucić linkiem do ulotki, w której tak jest napisane? Gdyby tak było, że tabletki nie zabezpieczają od początku to taka informacja byłaby w ulotce. :o 🖐️

Gość dfvrgvrvr
to dziwne ze ginekolodzy przepisujacy wam po raz pierwszy tabletki wam o tym nie powiedzieli ze tak sie rzucacie

Gość Krina
Po prostu byłam ciekawa w ulotce których tabletek anty takie coś wyczytałaś, ponieważ ja się nigdy z tym nie spotkałam. I wcale nie łapie za słówka, które nie zmieniają kontekstu;)

dfv.....dokładnie nie rzucaj się tak ,ja mialam z Fizjologii 5 z dużym plusem i też chodziłam na wykładyi ulotkę od tabletek anty czytałam okolo sto razy i NIGDZIE NIE JEST NAPISANE ŻE PRZEZ PIERWSZE 10 DNI NIE JESTEŚMY ZABEZPIECZONE, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd okej? ;/

Gość logitech111
a ja dostałamod lekarza harmonet i powiedział że niby piszą że odrazu ale najlepiej to jeszcze się zabezpiecać dodatkowo a tak peniej to dopiero przy drugim opakowaniu... bo zna różne przypadki:) pozdrawiam