Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość leff

pomóżcie,... problems

Polecane posty

Gość leff

co może być powodem tego, że cyfrówka *nikon coolpix l23) nie 'czyta' karty pamięci (2GB SanDisk - model zatwierdzony przez producenta aparatu)... jak podłącze aparat z kartą do kompa to też czyta tak, jakby był tylko aparat, a karty w nim nie..

Obecnie to czat by coś podpowiedział... można zaoszczędzić sporo czasu w momencie kiedy nie masz punktu zaczepienia... nie wiesz od czego zacząć.

Dzisiaj ma mi przyjść aparat, adapter jest już zamówiony, ale właśnie karta i czytnik... do tego modelu są dość drogie... przyznaję się, że tego nie rozważałam kiedy przeglądałam różne modele. Z jakieś 6 stówek trzeba będzie wydać na SanDisk CFexpress typ B. : )

Edytowano przez marazen

A gdybym chciała kupić kartę XQD dla Nikona z6 to byłoby jeszcze ciekawiej... drogie karty jak dla zawodowca a nie amatora.

Nie o kartach a o obiektywach... jeśli o mnie chodzi to obiektyw kitowy jest spoko na początek : ) można porównać ogniskową to się przydaje w dalszej perspektywie... niby taki obiektyw jest ciemny, ale to zmusza do grzebania w ustawieniach aparatu by wycisnąć z niego więcej... a jeśli światła mamy dużo naturalnego to można zaobserwować różnice jak taki obiektyw pracuje w różnych warunkach.

Edytowano przez marazen

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować