Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy881

tabletki sylvie 30

Polecane posty

Gość crazy881

Witam mam mały problem mianowicie moja lekarz przepisała mi tabletki sylvie 30 wziełam jedną paczkę poczym odstawiłam je , w czasie tej paczki miałam codziennie krwawienie podczas stosunku było zabezpieczenie prezerwatywą okres mi się spóźnia 10 dzień test ciążowy robiłam i wyszło że nie jestem w ciąży w czym może tkwić problem? pozdrawiam

Gość afadro
Ale sama odstawiłaś te pigułki czy lekarz Ci kazał? Na początku mogą dziać się różne dziwne rzeczy, możesz się źle czuć, bo organizm musi się przyzwyczaić. Ale z opakowania na opakowanie jest coraz lepiej.

Gość kordianka88
Ręce opadają jak czytam posty niedouczonych dziewuch!!! Tabletek po pierwsze nie odstawia się po pierwszym opakowaniu. Po drugie plamienia mogą występować nawet przez pierwsze 3-4 miesiące dopóki, dopóty organizm się nie przyzwyczai do nowej sytuacji. Po trzecie skoro przyjmowałaś regularnie sylvie to jak do cholery miałabyś zajść w ciążę? Jakieś niepokalane poczęcie czy coś? Czemu żyjemy w kraju, w którym pomimo XXI wieku edukacja seksualna jest nadal w powijakach? :/

Gość afadro
Wydaje mi się, że te stereotypy wynosimy z domu. Nasi rodzice są chyba zbyt niedzisiejsi żeby otwarcie rozmawiać w domu o seksie i antykoncepcji. I chyba stąd te dziwne zahamowania.