Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drigooo

Byłem dzisiaj z koleżanką nad wodą poopalać się

Polecane posty

Gość drigooo

nawet nie wiecie jaką ochotę miałem ją wyruchać kiedy się rozebrała.. te jej skąpe majteczki, ojej aż sobie wyobrażałem jej cipke za nimi kurwa, zerżnął bym fest...

Gość jnhrrer
to czemu tego nie zrobiłeś?

Gość drigooo
bo jest zajęta :/

Gość jnhrrer
zajęta i jeździ się z jakimś kolegą opalać, a nie ze swoim facetem? co jej facet na to?

Gość hygytyt
Stanął Ci?

Gość szaman kaman
Kurwa, ja bym mojej nie puścił na jakieś samotne opalanka z fagasami. Wiadomo, że każdy chce zerżnąć jak widzi bikini.

Gość drigooo
ponoć jej facet się wkurwił jak mu powiedziała, że jedzie się opalać :D domyślam się, ze ściemniła, że ze znajomymi.. bo z samym kolegą na bank by jej nie puścił na plus to, że mówiła mi że między nimi się psuję.. więc mam cichą nadzieję, ze moze w jakos w niedalekiej przyszłości w końcu zakutaszę, bo laska mnie podnieca dobrze ale macie racje.. ja swojej kobiety równiez bym nie puscil samej z jakims fagasem nad wode aby sie opalali, do tego smarowanie kremem po plecach np

Gość szaman kaman
Drigooo to czekaj cierpliwie aż zerwą, jak już teraz jest taką ździrą, że mu wymyśla historyjki o znajomych to w niedalekiej przyszłości zakisisz ogóra, na bank jest napalona.

Gość drigooo
mówisz ? :) podniosłeś mnie troche na duchu :D nie kutasiłem już rok a ona mnie podnieca wyjątkowo.. już oczywiscie pare razy leciałem konika z myślą o niej

Gość Mały ben1
Potem Tobie bedzie sciemniac o znajomych,i nastepny ja bedzie dmuchal:)

Gość łosolemijoooo
zakutasze - jakie hasło...nie mart się ździra zawsze trafi na swego kurwiszona więc będzie twoja

Gość szaman kaman
Jak kolo jest wolny, ma okazję zapiąć ładną laskę, to czemu nie? Sama mu się pcha w bikini przed konia. Jak nikogo nie zdradza, to żaden kurwiszon.

Gość o masakra jakaś://///
Byłam dzisiaj z kolegą nad wodą też poopalać się i też mówiłam mu że nasz związek się sypie. Jeśli Twoje imie zaczyna się na M to....

Gość drigooo
szaman widze, ze jedyny normalny.. reszta lamusów próbuje grać wielce prawdziwych i oczywiscie chce mi ublizyc, za moje słownictwo.. (domyslam sie, ze to laski) no ale coz dziewczynki, faceci tak wlasnie sie wyslawiaja, a jesli myslicie, ze ktorys jest inny to zle myslicie :) wracajac do tematu mam nadzieje, ze z czasem ona z nim zerwie i bedzie skakać po moim kutasie , podoba mi sie i mam mega cisnienie

Gość drigooo
o masakra jakaś:///// jesteś ze Szczecina ?

Gość łosolemijoooo
ja Cię nie krytykuję, wręcz życzę powodzenia:) Ale nie udawaj speca od wszystkich facetów, bo mało jeszcze wiesz

dosłownie serce mi wali, tak jestem ze szecina:O:O:O to Ty?

Gość drigooo
ta napewno haha :D to powiedz o jakim zalewie myslisz? bo pod Szczecinem byłem.. ale odziwo z pierwsza literką mojego imienia trafiłąś, maciuś

Gość szaman kaman
Takie sugestie zawsze wróżą chęć dupodajstwa, szykuj Freda na gibanko. Tylko nie spierdziel sprawy chłopie, bo zostanie ci seks przez autodotyk.

Gość drigooo
szaman, jakieś rady ?

Gość szaman kaman
A no poczekaj aż zerwie, albo poczyni jakąś separację, bo pewnie będzie chciała zgrywać porządną, chociaż i tak planuje zdradę i świeci ci bobrem w bikini przed oczami. Da dopiero wtedy jak będzie chociaż trochę pretekstu. A potem zapraszaj gdzie popadnie, w końcu zamoczysz.

Gość prawdziwy koks
słuchaj stary na Twoim miejscu nie ceregieliłbym się, powiedziałbym jej, że chcę ją przejechać w te i we wte, niech wie szpara jedna jak się powinno z nią obchodzić

chcialam ci zrobic laske z polykiem ale nie wiedzialam czy chcesz mi dac swoja pale do mordy

Gość szaman kaman
Eee koks nie wiesz jakie są krypto-dziwki? Musi mieć oficjalny pretekst, bo nie da.

Gość prawdziwy koks
szaman, może i racja, warto by ją trochę zmanipulować, poudawaj, że jesteś porządny itd. a potem wkładaj jej w pinde, anusa, ładuj ją do gardła i tyle, powodzenia mam nadzieje że zakutasisz troszeczke

Gość drigooo
hehe ona taka troche udaje niedostepna.. jakies podteksty cos, to tak zawsze unika albo coś ewidnetnie próbuje GRAĆ niedostępną, bo wydaje mi się, ze ona takim aniołkiem to nie jest.. kiedys sobie rozmawialismy o naszych partnerach to troche ich wymieniła.. a ma dopiero 24 lata

Gość kafeteria zyczy powodzenia
w zakutaszeniu :D